Photodiary

Er is alweer een week voorbij gevlogen. Een week waarin het heerlijk weer werd en waar ik helaas niet van heb kunnen genieten. Ik heb de afgelopen week en de komende weken veel en extra werken op de planning staan, dus weinig buitenlucht zal ik niet krijgen.  Wel heb ik alles goed gepland op mijn site, zodat het allemaal lekker door kan gaan en hopelijk houd ik dat ook vol tot ik het weer wat rustiger heb en weer wat dagen in de week aan BelessaNL kan werken. Het enige voordeel aan zo weinig vrije tijd is dat ik ook echt amper de tijd heb om dingen voor mijzelf te doen en zo dus ook een heleboel geld overhoud haha. Mooi om uit te geven als wij binnenkort een weekendje weggaan.

Tim en ik tijdens een feestje in de Ziggodome / wat een heerlijk leventje heeft Senna toch ook, de hele dag voor de tv liggen / een nieuwe bodybutter gescoord bij de Action. De shoplog hiervan kunnen jullie binnenkort zien op de site / Nog een hek rondom mijn huis. Straks moet ik diverse hekken door voordat ik is thuis ben / Nieuwe mono’s van MAX(Action) / Ajam Paniki, jammie! / Armcandy / Nog een nieuwe body butter van Action (voor mij zijn ze nieuw, heb geen idee of ze ook daadwerkelijk nieuw zijn bij Action) / Grote schoonmaak gisteren.

Deze showergel ruikt heerlijk! / Nog meer dingen die ik bij Action heb gekocht / Ingepakte Senna / Senna vindt het erg leuk om naar de buurtkatten te kijken van de gallerij. Van de week had ik even het raam open en toen kreeg ze een mep op haar kopje van de rode kat die je op de foto ziet. Nu vindt ze het toch niet meer zo geslaagd en zit ze tegen het raam te blazen en te grommen / Folders die kregen wij al 6 weken niet en opeens had ik het pakket weer /Lasagne met kabeljauw en courgette /Nagelstickers van Action, ben erg benieuwd hoe lang ze blijven zitten en wat ik er van vind is later nog te lezen op de site.

Hebben jullie wel van de eerste ‘lente-zon’ kunnen genieten? Fijne zondag!

 

13 Reacties

 1. 10 maart 2013 / 09:18

  Leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de nagelstickers van Action 🙂

 2. 10 maart 2013 / 09:21

  Ik heb twee dagen in de zon kunnen wandelen, maar gisteren liepen mijn hondenuitlaatvriendin, de honden en ik in de stromende regen. Niet erg lente-achtig:(

 3. 10 maart 2013 / 10:45

  Die ovenschotel met courgette (?) ziet er heerlijk uit! En wat een lieve kat!

 4. 10 maart 2013 / 12:34

  Wat een leuke foto’s! Dat poesje, ah zo lief! En die lasagne lijkt mij ook heerlijk, ben dol op kabeljauw en courgette dus dan moet het wel lekker zijn.

 5. 10 maart 2013 / 15:06

  Ben benieuwd naar de bodybutter en naar de mono’s van MAX, ik heb ze zelf nog niet in de winkel zien liggen

 6. 11 maart 2013 / 00:48

  De week gaat zo snel. Niet bij te houden gewoon. Misschien laat ik niet meer zo vaak reacties achter omdat ik onwijs druk ben met me opleiding. Maar je moet weten dat ik nog steeds dagelijks kijk op je blog Kelly. Leuk overzichtje. Je kat is echt een schatje.
  Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx