Pink Ribbon Nail-art

Het is alweer bijna oktober en oktober staat ieder jaar in het teken van Pink Ribbon. In oktober worden er extra veel acties georganiseerd rondom Pink Ribbon en ook ik doe ieder jaar weer mee met een donatie-actie. Ik bestel al jaren de Pink Ribbon agenda en de geluksarmband. Mocht je ook iets willen doneren aan Pink Ribbon of iets uit de webshop bestellen (een bedrag per artikele gaat naar Pink Ribbon toe) neem dan snel een kijkje op de site. Om mensen alert te maken op de Pink Ribbon maand, maak ik ieder jaar een creatie op mijn nagels, zodat mensen zich herinneren dat het Pink Ribbon maand is.  Ik ben alvast aan het oefenen geslagen!

Wat heb ik gebruikt voor mijn nail-art? Ik heb een heleboel lakken gebruikt voor deze nail-art en vooral om het effect op mijn ringvinger zo te krijgen zoals hij nu is.  Ik ben begonnen met het lakken van mijn nagels in een roze kleur, behalve mijn ringvinger die heb ik met een donker roze kleur gelakt. Op mijn ringvinger heb ik vervolgens met een roze glitterlakje (Zoya) en een witte crème lak (Sinful colors) met een sponsje een kleurverloop op mijn nagels gestempeld. Nadat ik een kleurverloop van wit, licht roze en donker roze heb gemaakt op mijn ringvinger heb ik nog wat topcoat van Catrice (glitter) er over heen gestempeld. Met de neon roze striper van MAX (filmpje over de stripers) heb ik het Pink Ribbon lintje op mijn nagels getekend. Ik vind het zelf een erg tof resultaat geven en mijn nagels zijn zeker weten opvallend genoeg!

Pinkribbon.nl

10 Reacties

 1. 26 september 2012 / 06:30

  Super tof dat je speciaal voor Pink Ribbon je nagels lakt!
  Je hebt inderdaad heel veel lakjes gebruikt, ziet er leuk uit 🙂

 2. Sann
  26 september 2012 / 08:08

  Erg leuke nail-art voor pink ribbon, het catrice lakje heeft een leuke kleur.

 3. 26 september 2012 / 11:03

  Wat leuk gedaan! Ik heb toevallig ook afgelopen weekend een Pink Ribbon nail art gemaakt die ik binnenkort online zet 🙂

 4. Marjan
  26 september 2012 / 15:26

  Hoi! Ik vind het niet zo heel mooi -dat is persoonlijk-, maar het idee is echt super! Ik ga ook iets met het pink ribbon teken doen!

 5. 26 september 2012 / 18:29

  Mooi gedaan! 🙂 De kleur van zoya is erg mooi

 6. 26 september 2012 / 21:49

  Aah wat leuk gedaan zeg! Ik ga ook zoiets doen 🙂

 7. 27 september 2012 / 15:24

  Mooi! Ik ga gelijk naar de site om te kijken wat Pink Ribbon voor leuks heeft:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx