Plog 10 december

De komende tijd in de maand december wil ik zo nu en dan als extra artikel af en toe een plog online plaatsen. Gister was ik een rustige dag waar ik nog van alles voor mijn website moest doen, naar een verjaardag ging en het kickboksgevecht tegen Rico en Badr keek. Ik vond er eigenlijk niet heel erg veel aan maar het ging de hele week al nergens anders over dat het gevecht van het jaar.

Ik sliep eerst de hele ochtend lekker uit. Eigenlijk was ik al best vroeg wakker maar ik heb geen zin om er om 9 uur al uit te gaan dus of 11 uur bakte Tim een eitje voor mij. In de middag at ik ook nog bruine bonensoep maar het ziet er zo op de foto’s niet aantrekkelijk uit haha.

Geen grote kerstboom dit jaar omdat we er geen zin in hebben. Ik vond het saai om niks te hebben dus ik kocht van de week deze kleine en hing er wat versiering in. Ook scoorde ik een nieuwe agenda. Ik vind het toch fijner om in een papieren agenda afspraken te noteren dan heb ik wat meer overzicht. Ik zet het ook wel in mijn telefoon dus ik heb het een beetje allebei.

Op naar de verjaardag van het kindje van een vriendin. Ik koos voor een simpele outfit met een leren broek, rood topje en een bomber jasje. Gewoon iets wat lekker zit en ik trok mijn nieuwe laarsjes aan van Zara!

Dit red velvet taartje was echt zo lekker hmm! Ook had ze heerlijk gekookt, kofte echt super lekker!

Kickboksgevecht kijken met wat drankjes en voor de rest had ik een rustige avond. Ik lag op zaterdag eens om 2 uur in mijn bed en dat gebeurt eigenlijk niet zo vaak. MAC Mehr blijft mijn favoriete lipstick!

Share:

3 Reacties

 1. 11 december 2016 / 20:15

  Wat een schattige agenda! En een leuk bomberjackje, klinkt als een fijne dag!

 2. 12 december 2016 / 06:31

  Prachtige agenda!
  Heerlijk gebakje 😉
  Mooie biker jack.

  Xoxo

 3. 27 december 2016 / 22:05

  Leuke agenda! Ik kan ook niet zonder mijn papieren agenda! Al gebruik ik ook een digitale inderdaad

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx