Problemen met het commentsysteem

Ik heb problemen met het commentsysteem. Ik heb geen idee wat er aan de hand is, maar ik weet in ieder geval dat je niet kan reageren.

Mocht iemand weten wat er aan de hand is mail het dan mij alsjeblieft naar kelly@belessa.nl of neem contact met mij op via twitter.

Update: Wat het ook is geweest, bij mij doet alles het weer. Ik was al lichtelijk in paniek, want problemen met het commentsysteem waren voor mij één van de hoofdredenen om over te stappen naar wordpress. Hopelijk blijft alles het gewoon weer doen. Mochten jullie nog foutmeldingen krijgen, laat het mij weten! 

Share:

8 Reacties

 1. 11 september 2012 / 13:17

  Ik ben blij dat hij het weer doet. Ik kon de submit button niet indrukken dus ik drukte een paar keer. Toen kreeg ik de melding dat ik een dubbel reactie plaatste, maar hij stond er wel. Vreemd. Hopelijk blijft het werken 🙂

  • 11 september 2012 / 13:30

   Ja niets is vervelender dan als je bezoekers niet kunnen commenten!

 2. Joyce
  11 september 2012 / 13:42

  Niets van gemerkt haha, maar lijkt me idd erg vervelend.

 3. 11 september 2012 / 22:58

  JEUJJJ. Ik ben blij dat die het weer doet.
  Heel vervelend.
  Ga meteen even opnieuw mijn reacties achterlaten 🙂
  Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx