Reminder winactie l’Occitane

Ik wil jullie even een reminder geven voor een lopende winactie. Ik heb namelijk pas nog een review geschreven over wat producten van l’Occitane, onder andere ook een fijne handcrème, dus ik wil nog even iedereen de kans geven om mee te doen met deze winactie. Wil je meedoen met deze winactie? Lees dan even hier de voorwaarden en doe gezellig mee! Je kan nog tot en met 26 februari meedoen, dus je hebt nog een paar dagen  de tijd hiervoor! Good luck 🙂

De volgers lopen trouwens inmiddels ook weer tegen de 700 aan, dus wanneer ik dat getal bereikt heb, dan heb ik weer wat leuks weg te geven aan jullie!

5 Reacties

  1. 24 februari 2013 / 20:05

    Ik doe al mee, het lijken me heerlijke crèmes 🙂

  2. Mieke
    25 februari 2013 / 17:32

    Bijna 700 followers alweer… you go girl!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx