Rimmel Apocalips Stellar

Je kan er niet omheen. Heel beautyblogland is in de ban van dit lipproduct. Zegt de naam Apocalips je iets? Ik denk dat het wel, want ik kan de naam eigenlijk niet meer horen. Ondanks dat ik de naam bijna niet meer kan horen moest en zou ik het ook testen. Ik heb zoveel positieve reviews gelezen, dat deze lip lacquer wel géweldig moet zijn!

Ik ga geen uitgebreide review schrijven, er is al genoeg over geschreven denk ik zo, maar ik vind deze kleur zo géweldig dat ik het even kort wilde delen met jullie. Wat is het eigenlijk voor product? Het is geen lipgloss en geen lippenstift. Ik weet ook niet zo goed hoe ik dit moet noemen, misschien een hoog gepigmenteerde gloss? Het heeft het goede pigment van een lippenstift, maar de glans van een lipgloss. Het pigment is zo geweldig!

De Rimmel Apocalips zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen. Bij Etos en Dirx Drogist zijn de Rimmel Acocalips nu in de aanbieding. Je kan ze daar scoren voor €8,99 per stuk. De normale prijs is €10,99.

17 Reacties

 1. 13 februari 2013 / 15:18

  Mooi! Ik heb de Big Bang gekocht, de felrode, maar het was nogal een miskoop want ik kan er totaal niet netjes mee overwege en juist met zo’n felle kleur zie je elk foutje héél goed. Ik denk dat dat te maken heeft met mijn slechte ogen. Felle lipstick aanbrengen vind ik soms ook al lastig, maar dit is een stuk vloeibaarder en ik heb het echt geprobeerd, maar het lukt gewoon niet. Wel heel erg zonde, ik baal er altijd zo van als ik juist iets duurdere make-up heb gekocht en het blijkt niks voor me te zijn.

  • 13 februari 2013 / 22:27

   Wat ontzettend zonde Ester! Ik vind de applicator juist erg handig met aanbrengen, maar ik zou dat ook niet moeten proberen zonder mijn lenzen in. Is er niet iemand in je omgeving die je er blij mee kan maken?

 2. 13 februari 2013 / 15:34

  Hehe, je kan er inderdaad niet meer omheen he, ik ga hem toch ook maar eens proberen 😀 Prachtige kleur wel deze Stellar, staat je goed.

  • 13 februari 2013 / 22:28

   Ja de Apocalips achtervolgen je ook, maar ik vind deze kleur echt prachtig, dat ik er ook wel over ‘moest’ schrijven hihi.

 3. 13 februari 2013 / 16:42

  Wat een prachtige kleur! Staat je heel erg mooi 🙂

 4. 13 februari 2013 / 19:08

  Mooie kleur, staat je goed! Ik heb vandaag Bing Bang online staan en volgende week apocaliptic. Ben ook helemaal weg van deze lipgloss/lipstick producten. Wil celestial misschien ook nog hebben haha

  • 13 februari 2013 / 22:28

   Ik zit ook nog te bedenken welke kleur ik nog meer ga scoren, ze hebben echt te leuke kleurtjes!

 5. Annette G.
  14 februari 2013 / 11:32

  Ik heb de kleur Celestial gekocht na de vele lovende reviews. Ben wel een beetje teleurgesteld in het product. Kleur is fantastisch maar ik vind de houdbaarheid echt schrikbarend slecht. Dat had ik toch echt beter verwacht. Jammer, geen re-buy voor mij.

  • 14 februari 2013 / 11:38

   Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent Annette. Stellar blijft bij mij wel een paar uur zitten, maar als ik ga eten dan moet ik wel bijsmeren.

 6. 14 februari 2013 / 11:49

  Ik vind hem mooooooi!! prachtige kleurr! en hij staat jou mooi zegg!

 7. 15 februari 2013 / 22:29

  Deze kleur past heel goed bij je. Ik ben ook erg nieuwsgierig geworden:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx