Rimmel Super Gel Spring Look

Ik heb al eerder geschreven over de Rimmel Super Gel lakjes en ik was toen echt heel erg enthousiast. Nog steeds gebruik ik de Super Gel lakjes vaak omdat deze heel erg goed blijven zitten op mijn zwakke nagels. Rimmel London breidt de collectie uit met meerdere kleuren: Rimmel Super Gel Spring Look.

De Rimmel London Super Gel lakjes worden uitgebreid met 5 nieuwe kleuren waarvan ik er 3 heb ontvangen voor een review. Stiekem vind ik de kleurtjes die ik heb ontvangen ook meteen de leukste drie kleurtjes haha! Juni vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met de Rimmel Londen Super Gel lakjes en ik heb meteen meerdere mensen laten kennis maken met deze lakjes omdat ik ze zo goed vond.

De Rimmel London Super Gel moet volgens het persbericht 14 dagen op je nagels blijven zitten. Op mijn tenen lukt dat wel maar op mijn handen ben ik al heel erg blij als ze 3/4 dagen op mijn nagels zitten. Deze nagellak blijft bij mij heel erg lang zitten in vergelijking met andere lakjes. 14 dagen geloof ik ook gewoon niet dat een nagellakje op je nagels blijft zitten. Zeker niet als je veel met je handen werkt en vaak je handen vast.

Rimmel Super Gel nagellak, een gepatenteerd 2-stappen systeem voor superieure kleur en glans, die tot wel 14 dagen blijft zitten. Krijg de onberispelijke glossy finish en het 3D-effect van een professionele gel ‘mani’ zonder uv-lamp.

 • Stap 1: Breng, heel gemakkelijk en onberispelijk in één beweging, met het precisiekwastje twee laagjes van de schitterende kleur aan. Je hebt geen base coat nodig.
 • Stap 2: Activeer het zelf uithardende proces met de Top Coat – het natuurlijke licht doet de rest – en laat het goed drogen.

En wil je een andere Super Gel kleur aanbrengen? Dan verwijder je de gellak heel eenvoudig met een normale nagellakremover.

#082 Purple Splash – zacht pastel paars om bij weg te dromen.  Paars/lila lakjes zie je heel erg veel deze zomer en ik denk dat ik deze veel ga dragen!

#035 Coral Queen – koninklijk oranje voor de Queen in jezelf. Erg leuk met warme dagen en op vakantie!

#026 Fun Daze – felroze voor funny zomerse dagen. Een kleurtje wat al snel goed is en ook perfect is voor op je teennagels.

De zomerse kleuren combineer je natuurlijk met de SuperGel Top Coat voor die felbegeerde gel look. En pssss… als je dan toch bezig bent met lakken, vergeet ook je teennagels niet!

Rimmel London Super Gel nagellak € 7,99
Rimmel London Super Gel Top Coat € 7,99

Ontvangen voor een review

6 Reacties

 1. 14 mei 2017 / 17:19

  Mooie lakjes, vind vooral de oranje heel vrolijk en mooi, terwijl ik normaal niet zo van oranje houd!

 2. 15 mei 2017 / 10:41

  Ik ben ook erg tevreden over de Rimmel Super Gel. Fun Daze is mijn favoriet !

 3. 27 mei 2017 / 14:22

  In loooooove with the blue one! Zou heel mooi zijn als hij inderdaad zo lang blijft zitten, ik haat het om na 2 dagen alweer te moeten bijwerken.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx