Roberto Cavalli – Just Cavalli

Just Cavalli van Roberto Cavalli is een nieuwe geur voor de vrouwen. Je kan niet om de geur en en om het flesje heen, want beide zijn zeer aanwezig. De campagne foto  van Just Cavalli straalt al lust, sexy, maar ook kracht uit. Een bijzondere combinatie dus.

Ergens ging een belletje rinkelen toen ik de naam Just Cavalli las. Roberto Cavalli heeft al eerder een keer een geur uitgebracht met deze naam (in 2004), maar deze geur is totaal anders dan zijn voorganger. Het is dus een totaal nieuwe geur.

Georgia May Jagger is het gezicht van de nieuwe campagne voor Just Cavalli.

Just Cavalli for her is een sexy en uitdagende, nieuwe geur van Roberto Cavalli. Een roep uit de wildernis die door de jungle van de stad weerklinkt. Jong en levendig, sensueel en ‘fun’. Een geur die niet kan worden ontkend, laat staan genegeerd. Het is net een liefdesbeet. Je hartslag versnelt. Het is pure lust, puur verlangen, puur Just Cavalli.

Pure lust, puur verlangen? Met dit soort uitspraken wil ik natuurlijk gelijk de geur testen. Ik houd van geuren die aanwezig zijn, die totaal anders dan anders zijn door aparte geurnoten. Just Cavalli is ook een geur waar je zeker van moet houden en zal dan ook niet voor iedereen weggelegd zijn.

Verpakking: De verpakking vind ik echt helemaal geweldig met het slangenprintje en het goud. Je voelt echt een slangenprint relief op het doosje. Normaal gesproken gooi ik meteen alle verpakkingen weg, maar dit doosje blijft nog even op mijn make-up tafel staan, tot dat ik hem zat ben.

Geurnoten: Just Cavalli is gecreëerd door de meesterparfumeurs Nathalie Lorson en Fabrice Pellegrin van Firmenich. Het is een romige, sexy en bloemige compositie. De geur opent met een duizelingwekkende topnoot van neroli, een essentiële olie gewonnen uit de bloesems van de bittere sinaasappelboom, gevolgd door een onweerstaanbare hartnoot met de kostbare Tahitiaanse Tiarebloem. Deze verleidelijke bloemenmelange wordt geaard door een romig palissanderhout akkoord dat kracht en noblesse aan de geur toevoegt. Fris, krachtig en verleidelijk. Just Cavalli is de geur van de jeugd en de verleiding.

De geur blijft op mijn huid erg lang hangen en gedurende de dag ruikt ik steeds weer een vleugje van Just Cavalli. De geur is wel aanwezig en je moet er echt van houden. Wanneer je deze geur wilt ruiken dan zou ik je willen adviseren om ook wat van de geur op je huid te laten spuiten. De geur vind ik totaal anders dan op het papiertje dan op de huid.

Misschien is dit wel een leuk cadeautje om te krijgen van je Valentijn! #hinthint

Just Cavalli is vanaf nu verkrijgbaar (eind januari) en dit zijn de adviesprijzen:

 • Eau de Toilette 30 ml – € 39,95
 • Eau de Toilette 50 ml – € 56,50
 • Eau de Toilette 75 ml – € 72.00

Ook is er een bodylotion en een showergel verkrijgbaar, beide kosten per stuk €19,95.

9 Reacties

 1. 1 februari 2013 / 06:47

  Ik vind de flacon niet zo, maar het geurtje klinkt goed!

 2. 1 februari 2013 / 07:05

  Ik heb vorige week toevallig een proefje gekregen van deze geur. Ik ben er semi-enthousiast over. Ruikt lekker maar niet helemaal mijn smaak. Voor mijn geen full size.

 3. 1 februari 2013 / 07:33

  Pure lust? Ik zou het niet zo snel proberen:) Ik ga wel een keertje ruiken als ik bij de parfumerie ben!

 4. 1 februari 2013 / 08:25

  Ken deze nog niet, maar ben er wel heel nieuwsgierig naar nu…. 🙂

 5. 1 februari 2013 / 09:51

  De verpakking is echt geweldig. Binnenkort toch maar eens gaan ruiken of die lekker is. 😀

 6. 1 februari 2013 / 14:00

  Klinkt als een hele lekkere parfum. Ik ga er zeker wel even aan snuffelen als ik hem tegenkom. De verpakking en de flacon zijn ook erg mooi.

 7. 2 februari 2013 / 19:35

  Ik heb hier toevallig een proefje van gehad vorige week. Ik vind ‘em echt te zwaar.. 😛

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx