Rock for ever

 

Dit palette heb ik alweer even in mijn stash, overgekocht van een blogsale, maar sindsdien heb ik het eigenlijk veel te weinig gebruikt. Ik vind het een heel mooi palette, maar het is gewoon achterin mijn stash beland. De kleurencombinatie lijkt meer blauw/grijzig terwijl ik de grijze kleur uit het palette niet eens heb gebruikt. 

Ik heb de witte kleur aangebracht op mijn gehele ooglid + als highlighter onder mijn wenkbrauwbot. Ik heb de witte kleur aangebracht onder het wenkbrauwbot zodat het geheel wat makkelijker te blenden is. Ik heb de bruine/beige/nude kleur met shimmer gebruikt op mijn bewegend ooglid. De zwarte kleur heb ik gebruikt in mijn crease!

Make-up look:

 • Catrice Infinite matte 020
 • Wenkbrauwpotlood van de Hema in 010
 • Catrice Colour Bomb blush (LE)
 • Sleek Pout Polish
 • Glamour doll mascara van Catrice
 • Rimmel geleyeliner in waterproof
Share:

13 Reacties

 1. 16 december 2012 / 16:25

  Mooi palette! Je ooglook is erg goed gelukt.

 2. Suzan
  16 december 2012 / 16:32

  Goed gelukt hoor maar wel even de restanten onderje oog wegvegen 😉

  • Barbara
   16 december 2012 / 17:03

   Hahaha ja dat viel mij ook op! Verder een hele mooie look Kelly!

   • 16 december 2012 / 17:36

    Ik zag het inderdaad ook toen ik de foto´s aan het bewerken was! Ik zal daar nog net even beter opletten voordat ik foto’s maak!

 3. Roos
  16 december 2012 / 17:54

  Mooi palette, en een leuke simpele look 🙂

 4. 16 december 2012 / 21:22

  Mooie look! Maar lijkt niet zo heel erg gepigmenteerd of vergis ik me?

  • 16 december 2012 / 22:04

   De kleuren op de huid zijn wel redelijk gepigmenteerd, maar het kan inderdaad een stuk beter. Zeker op het ooglid zijn ze niet echt opvallend.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx