Sacred Nature Body Butter van Comfort Zone – ideaal voor mijn eczeem?

Onlangs ging ik speed daten met beautyproducten en ben ik in aanraking gekomen met het product [ Comfort Zone ]. Ik vertelde over mijn droge huid op mijn benen en mijn eczeem plekken. Deze body butter werd mij toen aangeraden en ik heb meerdere malen voor jullie getest. Ik had deze body butter al met jullie gedeeld in een filmpje over mijn nieuwe producten en vele van jullie waren benieuwd naar deze body butter.  

[ comfort zone ]  is een totaal concept voor de geselecteerde spa, thermen en het beautyinstituut van vandaag en morgen. Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering  (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen.  Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest  zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze  unieke behandelingen en onze succesvolle aanpak in marketing en inspirerende educatie. Kiezen voor [ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig……

Sacred nature is een eco-lijn van [ Comfort Zone] . Eco is erg in in beautyland. Steeds meer beautyliefhebbers willen ecologische producten. Deze Sacred Nature Body butter bevat natuurlijke ingrediënten, is niet getest op dieren en heeft zelfs een mileuvriendelijke en gerecyclede verpakking. Ik ben verliefd op de verpakking, dit staat toch echt geweldig in je badkamer?

De werking van de body butter uit de Sacred nature lijn: De body butter voelt ontzettend vol en romig aan wanneer je deze aanbrengt op je huid. Na enkele seconden, wanneer je de body butter uitsmeert en in je huid masseert,  smelt de body butter. De body butter voelt na het samensmelten met je huid zijdezacht aan en de huid wordt er erg soepel van. De kostbare en exclusieve samenstelling van rijke natuurlijke ingrediënten zorgen voor een diepe voeding en bescherming van ons DNA in de huid. Deze butter is ideaal voor een gevoelige en droge huid.

Ingrediënten: karitéboter, vlinderstruikextract, buriti-olie, jojoba-olie, sinaasappelwater.

Mijn ervaring:  Ik heb de body butter meerdere malen getest. Ik test iets meerdere keren voordat ik er een review over kan schrijven. Sommige producten moet je namelijk even flink goed testen wil je resultaat zien.  Mijn benen (de rest van mijn lichaam niet) zijn extreem droog, ook door de diverse eczeem plekken. Wanneer ik bijvoorbeeld uit de douche kom dan moet ik mij echt meteen insmeren met een bodylotion of butter, want anders zijn mijn benen net schuurpapier en gaat ontzettend jeuken. Na het douchen, iedere dag heb ik de body butter van [ comfort zone ] op mijn benen gesmeerd. Wat een verandering voor mijn benen, ze voelen na het een aantal keer gebruik te hebben ontzettend zacht aan. De roodheid van mijn huid is een stuk minder geworden na het gebruik van deze body butter.

Ik ben dus ontzettend tevreden over deze body butter. Ik gebruik hem iedere dag, deze body butter is namelijk geschikt voor iedere dag en het is zeker een grote favoriet geworden in deze korte tijd. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt over de producten van [ comfort zone ] neem dan eens een kijkje op de site. De sacred nature lijn is te vinden om te site en deze body butter uit deze lijn is te koop voor €64.75. Deze body butter is zeker niet te goedkoopste, maar de werking is echt geweldig!  Ik heb persoonlijk nog nooit zo heerlijk, voedende bodybutter op mijn lichaam gesmeerd.

10 Reacties

 1. 25 september 2012 / 07:41

  Klinkt goed! De prijs is alleen wel een flinke tegenvaller!

 2. Joyce
  25 september 2012 / 09:34

  Oei dit is iets te duur voor mij… Wat zou een goede budget variant zijn?

 3. 25 september 2012 / 11:16

  Wat fijn dat je ene bodybutter hebt gevonden die voor je werkt!

 4. 25 september 2012 / 12:57

  De pot alleen al ziet er zo goed uit.
  Wel prijzig maar zeker een heerlijke body butter.
  Liefs, xxx

 5. Renske
  25 september 2012 / 14:44

  Misschien een kleine tip: het is eczeem in plaats van exceem 🙂

 6. 25 september 2012 / 18:42

  Fijn dat de créme goed voor je werkt, ga eens kijken 🙂

 7. 25 september 2012 / 21:18

  Lijkt me een heel fijn product als die zo goed werkt. Alleen helaas voor de prijs zal ik het toch moeten laten staan.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx