Shine bright like a diamond (budget-look)

Shine bright like a diamond, Shine bright like a diamond. Het nummer echoot de hele dag door mijn hoofd heen en deed mij meteen denken aan deze look toen ik hem maakte.  Ik zeg het niet vaak van mijzelf, maar op deze foto straal ik gewoon echt en mijn lippenstick knalt van het scherm af. Schitteren als een diamant dat kan ik ook zeker wel met mijn felle lipstick verslaving.  Wel met een gezonde blush op mijn wangen, want felgekleurde lipstick, maakt mij nog wel witter dan ik al ben. Je wil natuurlijk ook niet teveel op Snow White lijken. Kijk mee naar mijn budget-look!

Op mijn ogen heb ik een look gemaakt met een mono van Catrice, namelijk it’s so toffeeful. Een bruine kleur die heel goed als enige kleur oogschaduw gebruikt kan worden. Deze kleur kan je ook heel goed gebruiken in combinatie met een mooie highlighter van Catrice bijvoorbeeld Vanilla Sky Ride. Dit heb ik deze keer niet gedaan, omdat ik echt voor een simpele ooglook wilde gaan. Ik wilde namelijk het accent leggen op mijn wangen en op mijn lippen.

Gebruikte producten voor deze budgetlook: (als je op de linkjes klikt kun je de reviews lezen van deze producten)

In deze look ligt dus het accent eens een keer niet op mijn ogen. Ik vind persoonlijk bij mijzelf als ik felle lipstick en een aanwezige blush draag, dat mijn ogen echt simpel moeten blijven. Je kan natuurlijk nog wel iets meer uitleven met verschillende bruintinten, dan blijven je ogen ook nog vrij natuurlijk.

Draag jij graag felle lipstick?

Share:

18 Reacties

 1. 5 november 2012 / 14:31

  mooie look 😀 gave lipkleur! ben zelf echt gek op die catrice lipstick 😀

 2. 5 november 2012 / 15:12

  Erg leuke look! Ik houd van bruintinten in oogschaduw! Felle lipstick vind ik té gewaagd en ik draag het nooit, alhoewel het wel mooi staat!

 3. 5 november 2012 / 15:14

  aah mooie look, ik hou ook meer van bruintinten 🙂

 4. 5 november 2012 / 15:26

  Mooie look! Ik vind de lipstick erg mooi!

  Liefs, Esmée

 5. 5 november 2012 / 16:20

  Hele mooi look heb je gemaakt! De Pinkerbell lipstick vind ik ook erg mooi. Ik ben sowieso gek op felle kleurtjes lipstick.

  • 7 november 2012 / 16:18

   Geweldig is die lipstick hè! Je doet de lipstick op en je hebt meteen een compleet andere look!

 6. Sann
  5 november 2012 / 19:10

  Ik draag echt nooit felle lipstick en ook weinig lipgloss, gloss vind ik vaak te plakkerig.
  Het staat je wel onwijs leuk kell, weet niet of t mij wel staat :p

 7. Fabienne
  5 november 2012 / 20:31

  Mooie look. Vind je jasje echt geweldig:-)

  • 7 november 2012 / 16:17

   Dank je wel! Ik heb nog wel getwijfeld of ik hem wel of niet zou kopen, gelukkig heb ik het wel gedaan!

 8. 5 november 2012 / 22:24

  Die lipstick knalt- op een hele positieve manier. Staat je ontzettend goed.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx