Sleek lipstick | Amped


Deze lipstick staat al een hele lange tijd op mijn wishlist, maar het kwam er maar niet van om deze lipstick te kopen. Toen ik mij aanmeldde voor sts 2012, wist ik dan ook meteen dat de lipstick in de kleur Amped op mijn lijstje zou komen te staan. Ik had nog geen ervaring met Sleek lipsticks, maar alle producten die ik tot nu van Sleek heb geprobeerd hebben nog nooit voor een teleurstelling gezorgd. Zet je zonnebril maar op voor deze matte knal roze/paarse lipstick! 

Het eerste wat mij opviel was dat de Sleek lipstick echt ontzettend klein is. Ik had nooit verwacht dat de lipstick zo klein was! Ik weet ook nog wel dat de eerste keer dat ik een Sleek blush in mijn hand had, dat ik deze ook zo enorm klein vond ogen. Als vergelijking heb ik er een Catrice lipstick naast gezet, wat is die van Sleek klein hè!

Een perfecte paars/roze matte kleur die enorm goed gepigmenteerd is. De lipstick voelt lekker romig aan en ondanks dat het een matte lipstick is, vind ik niet dat die heel erg in de lijnen van je lippen gaat zitten. De lipstick blijft wel een paar uur goed zitten, maar wanneer je wat eet of drinkt vervaag de kleur toch wel langzaam. Gedurende de dag zou je de lipstick wel moeten bijwerken, maar dat vind ik geen enkel probleem.

Ik vind de felle kleur echt ontzettend tof en ik weet zeker dat ik deze lipstick regelmatig zal dragen! Ik draag bij deze lipstick wel een neutrale ooglook

Pluspunten:

 • Verkrijgbaar in minstens 15 kleuren
 • De prijzen liggen rond de €5,99 en de €6,50, wat ik een leuke prijs vind voor deze lipstick
 • De lipstick is goed gepigmenteerd
 • De lipstick blijft goed zitten

Minpunten:

 • Alleen online te verkrijgen

De True Color Sleek Lipstick is te koop vanaf €5,99 en is te koop bij Enchantra & Alice & Jo.

28 Reacties

 1. Wendy
  6 januari 2013 / 09:24

  Hele gave kleur! Staat je goed!!

 2. 6 januari 2013 / 09:27

  Prachtige kleur, maar idd een kleine lipstick zeg!

 3. 6 januari 2013 / 09:38

  Deze droeg je volgens mij gister in het The Body Shop filmpje, hè? Ik vroeg me al af wat voor beauty het was, hij staat je iig geweldig!

  • 6 januari 2013 / 12:21

   Dat heb je helemaal goed gezien Chantal! Het is echt een prachtig kleurtje, lekker fel!

 4. Amber
  6 januari 2013 / 11:12

  Wauw je hebt me verkocht! Ik vond het al een mooie kleur in je filmpje van gisteren , maar nu weet ik zeker dat ik hem ook ga bestellen 🙂 x amber

 5. 6 januari 2013 / 12:07

  Sleek lipsticks lijken me zo fijn! Deze staat je echt heel mooi, maar ik sta beter met wat warmere tinten!

 6. 6 januari 2013 / 13:16

  Wat een super toffe kleur zegg!! staat je ook moooi!!

 7. 6 januari 2013 / 14:19

  Ik dacht het gisteren al te zien bij je TBS filmpje! De kleur staat je super mooi. De grootte van de lipstick viel mij ook op, klein en schattig!
  Ik vind het super om te zien dat je blij bent met je cadeautjes!

 8. 6 januari 2013 / 17:27

  Heel mooi kleurtje lipstick! Normaal ben ik niet zo’n fan van matte lipstick, maar deze is wel heel erg mooi.

 9. 6 januari 2013 / 20:38

  Wat een pracht van een kleur zeg! doet me denken aan een kleur van MAC, girl about town. Staat je goed!

 10. 6 januari 2013 / 20:43

  Echt een mooie kleur, ook een hele speciale kleur vind ik.
  Staat je wel goed Kelly!

 11. 6 januari 2013 / 21:49

  Wow! Die is wel heel roze! Staat je erg mooi, voor mij is het niet echt iets denk ik, ben niet zo van knalroze 🙂

 12. Roos
  6 januari 2013 / 22:14

  Mooie kleur, staat je ook heel goed!

 13. 9 januari 2013 / 00:51

  Oeh wat een ontzettend gave kleur! Ik hou ervan! < 3 Snel eens zelf naar kijken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx