Smaragdgroen – look of the day

Smaragdgroen is dé kleur van 2013, als ik de bladen mag geloven. Ik ben gek op groen, heerlijk zo´n frisse kleur als trendkleur.  Ik draag regelmatig een groen lijntje onder mijn ogen, deze wissel ik dan ook regelmatig af voor een blauw of zwart lijntje onder mijn oog, maar groen laat mijn grijs-blauwe ogen lekker knallen. Tevens is deze look geïnspireerd op een clutch die veel te lang in mijn kast heeft gelegen. Deze smaragd groene look draag ik inmiddels alweer een paar weken regelmatig! Kan makkelijk als everyday look en het is weer eens wat anders dan een standaard zwart lijntje.

Ik heb gebruikt gemaakt van de groene oogschaduw gemixt met de trio oogschaduws van Inglot voor het groene lijntje onder mijn oog. Mijn ooglook heb ik gemaakt met het Sleek Au Naturel palette & als eyeliner heb ik de matte zwarte oogschaduw gebruikt.  Als lippenstift heb ik een matte roze kleur van Rimmel gebruikt om het geheel zacht te houden, het smaragd groene lijntje onder mijn oog is al knallend genoeg.

Wat vinden jullie van de trend kleur voor 2013?

20 Reacties

 1. 13 mei 2013 / 06:50

  Ik zag de ooglook al op instagram, echt prachtig Kelly! Die lipstick staat er ook ontzettend goed bij, wat een mooi subtiel kleurtje roze is dat. 🙂

 2. 13 mei 2013 / 08:34

  Ik vind het een mooie look! Ik ben gek op die kleur groen die je onder je ogen hebt gedaan!

 3. 13 mei 2013 / 13:07

  Mooi zo’n randje, dat doe ik ook weleens als ik geen zin heb in een hele ooglook. Staat toch heel leuk zo’n klein detail in combinatie met de rest van je outfit 🙂

 4. 13 mei 2013 / 21:12

  Wat een mooie look- staat je erg goed. Ik vind smaragdgroen een heel fraaie kleur.

 5. 13 mei 2013 / 21:43

  Wauwuwuwuwuw, die lipstick!! Die kleur is echt perfect gewoon!

 6. 13 mei 2013 / 22:32

  Staat je goed! Prachtige lippenstift ook 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx