Spam je blog #1

Normaal vind ik het niet zo geslaagd als je je eigen site/blog loopt te spammen in de comments, maar vandaag mag het eens!  Ik volg zelf ook een aantal blogs en ik vind het leuk om nieuwe sites/blogs te leren kennen. Dus kom maar op met al die leuke (nieuwe) blogs!

 

31 Reacties

 1. 1 oktober 2012 / 12:04

  Hoi!
  Ik ben Tanja en ik heb sinds juni dit jaar een weblog over nagellak en alles wat daarmee te maken heeft. Gemiddeld schrijf ik om de dag een nieuw artikel of een review, er zijn dus vaak updates!
  Ook heb ik een blogsale, hier verkoop (of ruil) ik nagellak die ik zelf niet gebruik.
  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje op mijn site komt nemen:
  http://www.bigcitynails.nl
  Je kan mij ook volgen via Bloglovin’:
  http://www.bloglovin.com/blog/3976203/big-city-nails/follow

 2. Joyce
  1 oktober 2012 / 12:36

  Ik heb zelf geen blok maar vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen 🙂

  • Joyce
   1 oktober 2012 / 12:36

   blog off course…

 3. 1 oktober 2012 / 12:48

  http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt zoals make-up, beauty, lifestyle, fotografie en modellenwerk en er worden vooral veel reviewartikelen gepost! 😀

 4. 1 oktober 2012 / 12:51

  Wij zijn 2 zussen en hebben een blog voornamelijk over nagellak en nailart. Ons blog staat deze week in het thema van dierendag, we maken hiervoor elke dag een leuke stap voor stap nailart die ook goed te doen is voor beginners! Hopelijk zien we jullie snel op not-only-nails.blogspot.nl!

 5. 1 oktober 2012 / 13:36

  Heel leuk dat je dit doet voor andere bloggers!
  Ik ben nu bijna 5 maanden bezig en het is eigenlijk een mix van Beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Alle producten die voorbij komen op mijn blog hou ik altijd zo budget mogelijk.
  Mijn blog is te vinden op : http://www.BYE-Lies.blogspot.nl

 6. 1 oktober 2012 / 15:42

  Aaaah tof! Mij blog is http://lifesplash.nl een blog over fashion, beauty en lifestyle en dan net wat anders. Ja, haha zo beschrijf ik het altijd – als je het ziet dan snap je me wel. 😀

 7. 1 oktober 2012 / 17:04

  Mijn website is http://www.stylishing.nl Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest maar deelde dit nooit met de mensen om mij heen. Nu heb ik in juli een hobby/creablog gemaakt en kan ik eindelijk alle creaties, technieken, materialen en tips met de buitenwereld delen. Je kunt er do it yourselfs vinden op ‘diy sunday’ En op andere dagen lifestyle artikelen en een beetje beauty! Misschien wel tot ziens op mijn website 😀

 8. 1 oktober 2012 / 17:56

  Ah, leuk dat we een linkje achter mogen laten! Ik vind het zelf ook nooit al te geslaagd, ghigh! Mijn site is http://www.yourbeauuty.nl en ik schrijf over van alles! Het wordt vaak bestempeld als een persoonlijke beauty blog! Zo af en toe look’s, in één keer uitdagend en dan weer eens personal of lifestyle! Een mixje, yeah love it! Neem gewoon eens lekker een kijkje!

 9. 1 oktober 2012 / 19:50

  http://www.teddlicious.nl Een blog vol met artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Hou jij ook van films, series, boeken en eten? Dan ben je op Teddlicious helemaal aan het goede adres! Er loopt momenteel trouwens een leuke winactie waar je een Pupa make-up pakket kan winnen!

 10. 1 oktober 2012 / 20:42

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Ik kan er heel veel over vertellen, maar misschien is het handiger als je gewoon even een kijkje komt nemen en laat me dan meteen weten wat je ervan vindt! Dat zou ik erg leuk vinden in ieder geval 🙂

 11. 1 oktober 2012 / 20:59

  Yay leuk! Tuurlijk doe ik lekker mee!;-)
  Mijn blog heet http://www.blushmuch.nl en ik schrijf voornamelijk over make-up en fashion.
  Ik heb zojuist een review van een MAC Paint Pot online gezet EN ik heb deze maand een feestmaand want ik besta eind oktober een jaar! Daarvoor hou ik deze maand elk weekend een winactie!:)
  Wil je dus een leuk pakketje winnen of een leuke review lezen? Kom dan snel naar mijn blog!:D

 12. 2 oktober 2012 / 11:20

  wat leuk dat we bij je mogen spammen! Zo leer je toch weer blogs kennen die je normaal nooit zou bezoeken, althans dat heb ik:-)

  Zelf heb ik ook een beautyblog en je kunt daar op komen door op mijn naam te klikken en anders: http://www.beautyblog-angelique.nl tot snel eer keertje!

 13. 4 oktober 2012 / 10:00

  tattooednails.wordpress.com is mijn blog over mijn grootste passie Nagellak! Binnenkort wordt dit tattooednails.nl 😀

 14. 4 oktober 2012 / 14:11

  Altijd leuk een spam je blog.
  Mooi zijn voor een budget prijs is het motto van mijn blog.
  Ik blog dus over budget make-up nagellak en accessoires.

 15. 4 oktober 2012 / 16:42

  Mijn blog is Nailcrush.com – A Daily blog from a nail polish addict!

 16. 26 januari 2013 / 21:46

  http://www.s-diary.tk

  Lifestyle, fashion en beauty en mijn dagboek. Voor degene die mij willen kennen, waarom mijn verdelen mij sterker maakt en ik nu nog sterker wordt doordat ik gepest wordt.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx