Spam je blog!

Normaal gesproken ben ik er niet zo van gediend als je je eigen link van je blog achterlaat in de comments, maar vandaag mag het weer eens! Een paar maanden geleden heb ik al eens een Spam je Blog gedaan, maar ik vond het nu weer eens tijd. Heb je een eigen blog, vertel dan in de comments wat voor blog je hebt en wat voor onderwerpen daar aanbod komen. Ik vind het zelf erg leuk om diverse blogs te volgen, dus ik hoop zelf ook weer een heleboel nieuwe blogs te ontdekken. Dus spammen maar!!

Share:

50 Reacties

 1. 6 januari 2013 / 16:11

  Ah ik vind dit soort artikelen altijd heel leuk, ik post ze ook vaker op mijn blog omdat dit echt de manier is om nieuwe blogs te ontdekken.

  Uh dus ja over mijn blog[je] ik blog op http://dennamichelle.blogspot.nl/
  Iedere dag is er wel een nieuw bericht op mijn blog te vinden over verschillende onderwerpen.
  Ik heb mijn blog als personal blog geclassificeerd omdat die niet onder 1 ding valt. Ik schrijf over beauty, fashion, lifestyle, fitness, en nog veel meer.

 2. 6 januari 2013 / 16:22

  Ah wat lief dat je dit doet! Leuke manier om weer eens nieuwe blogs te ontdekken. 🙂
  Ik blog op http://pixelsbyemilia.blogspot.nl/ en ik heb eigenlijk niet echt een vast onderwerp. Het is ooit een beetje begonnen als een modeblog, maar ik schrijf nu eigenlijk gewoon over alles wat ik leuk vind!

 3. 6 januari 2013 / 16:27

  Ik laat het elke maand wel terugkomen op mijn blog, zo ontdekte ik een tijdje terug een facebook account met de meest prachtige schilderijen e.d. gemaakt met airbrush :-).

  Maar thnxxx voor deze gelegenheid 🙂

  Ik heb een dagelijkse nagelblog met swatches, reviews, Nailart enz enz. Elke maand is er een column van de “Nagellakman”. Deze man vind het ook superleuk om zijn nagels te lakken, net zoals iedere andere vrouw 🙂 (Gisteren is zijn column nog online geweest ;-))
  Ik hoop je terug te mogen zien op http://www.Nailpolishheaven.nl

 4. 6 januari 2013 / 16:27

  Leuk dat je dit doet. Ik vind het ook altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken. 🙂

  Mijn blog is: http://www.byhelena.nl

  Je kunt hier van alles vinden over beauty, afgewisseld met artikelen over movies, fashion, food, tags, lifestyle, persoonlijke updates en nog veel meer. Gewoon alles wat ik leuk vind.

 5. 6 januari 2013 / 16:31

  wat leukkkk !!!

  mijn blog is wendysnailart.blogspot.nl
  een leuke site met alleen maar nail art ik wou stoppen maar
  nu heb ik weer helemaal zin om weer te beginne dus neem een kijkje

 6. 6 januari 2013 / 16:40

  Hoii !
  Wij zijn Marieke en Annika en beide 13 jaar.
  We zijn beide totaal nagellak verslaafd ! Dat willen we ook graag met jullie delen op onze site:
  http://www.wlna.webnode.nl
  Je ziet er foto’s, Filmpjes, Tips en nog veel meer !
  Veel plezier op ons blog als je een kijkje neemt !
  X’WLNA

 7. 6 januari 2013 / 16:41

  http://femketje.nl/ gaat over alles wat me bezighoudt zoals make-up, beauty, lifestyle, fotografie en modellenwerk en er worden vooral veel reviewartikelen gepost! 😀

 8. 6 januari 2013 / 16:53

  Hah wat leuk! Ik ben net begonnen met bloggen en ben erg benieuwd wat iedereen er van vindt. Ik ben begonnen met lifestyle, maar er komt straks ook zeker een stuk beauty aan bod. Maar voordat ik op de beauty in ga, heb ik een heel speciaal boek gelezen, waardoor mijn kijk op producten erg is veranderd. Wil je meer weten, lees het dan op:

  http://mypaperblank.blogspot.com

  Suzanne.

 9. 6 januari 2013 / 17:19

  Wat leuk dat je dit doet!

  Ik startte mijn blog vier maanden geleden en nu al kan ik niet meer zonder. Op mijn blog, genaamd My Own Fashiontale, combineer ik mijn liefde voor schrijven en voor mode in één. Drie maal per week verschijnt op http://www.myownfashiontale.blogspot.com dan ook een nieuw artikel over mode, shophauls, meerdere combinaties, video’s, beauty en een klein beetje van mij.

  Nog een heel fijn nieuw jaar Kelly! (:
  Liefs

 10. 6 januari 2013 / 17:33

  Super leuk en handig! Mijn blog http://mybeautyblog.org/ gaat over beauty, fashion&lifestyle ook af en toe over iets heel anders maar dat komt er dan gewoon even tussen door!

 11. 6 januari 2013 / 17:37

  Super leuk altijd dit soort blogjes! 😀
  Mijn blog is: http://farbeyondbelieving.blogspot.com en is vooral veel lifestyle. Ik blog over van alles en nog wat. Van fashion tot architectuur en films. Ik blog daarnaast wel in het Engels. 🙂 Leuk ook om zo wat nieuwe blogs te ontdekken.

 12. 6 januari 2013 / 17:37

  Een blog met outfit foto’s, reviews van producten, budget looks, instadiaries, tips, DIY en nog véél meer!
  Neem gauw een kijkje, want binnenkort komt er ook weer een leuke winactie online!

  xoxo

 13. 6 januari 2013 / 17:41

  Mijn interesse is nogal uitgebreid, maar mijn grootste passie is Japan. Na het openen van een forum in 2003 heb ik met mijn team besloten ook een blog te openen. Daar schrijven we over diverse onderwerpen. We zijn nog niet heel lang online, maar hebben al ruim 40 blogberichten online staan.

  http://burogu.avo-forum.nl/

  Kom vooral langs, laat een reactie achter en mocht je ook een passie hebben voor Japan of Japangerelateerde onderwerpen.

  Wij zoeken nog gastbloggers!
  – Via contact kan je contact met ons opnemen.

  Heb je een leuk nieuwtje over Japan (gerelateerde onderwerpen)?
  – Laat een tip achter via de tiplijn!

 14. 6 januari 2013 / 17:49

  Altijd leuk om reclame te maken voor je eigen blog! 🙂
  Ik blog echt als hobby en vind het zeer leuk! En ik ben al veel wijzer geworden door andere blogs te lezen. Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, fashion en lifestyle, maar ook heel wat reviews..neem een kijkje en laat gerust een reactie na op beautytalk.be! Je kan me ook vinden op Facebook en op bloglovin
  xxx
  Eefje

 15. 6 januari 2013 / 17:50

  Ik blog met passie op http://lifeoflonneke.nl/.
  Ik geniet ervan om mijn interesse over vooral beauty maar ook een touch van lifestyle en fashion, te delen met al die lieve meiden! Kom vooral is kijken 🙂
  x

 16. 6 januari 2013 / 17:57

  Oeh wat leuk! Mijn blog is weer eens in een nieuw jasje gestoken, tenminste voor een deel dan. Op mijn blog vind je vooral reviews over verzorging, maar ook andere dingen zoals films en mijn hond Izzy komt aan bod. Vandaag zijn er zelfs 2 strips te zien in 1 blogpost wat met de game LoL (League of Legends) te maken heeft, een game dat ik al bijna een jaar doe met veel plezier.

  Mijn blog: http://www.sweetbeautylicious.nl

 17. Amber
  6 januari 2013 / 18:08

  Ik wou dat ik blog had, het lijkt me super leuk! Maar denk dat ik de discipline er niet voor heb.. En ik heb gewoon te weinig beauty en verzorgingsproducten om een blog te beginnen.. 🙁

 18. 6 januari 2013 / 18:37

  Leeeeeeuk! Dit is inderdaad een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken 🙂 Ik blog onder de naam Lifestyle Snapshot. De naam zegt het eigenlijk al; veel lifestyle artikelen en veel foto’s! Gewoon een fijne persoonlijke blog vol beauty, fashion, foodies en meer 🙂 Neem maar een kijkje, lijkt me leuk! http://lifestylesnapshot.wordpress.com/

 19. 6 januari 2013 / 18:40

  Thanks! Super leuk 🙂

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty met wat fashion en lifestyle tussendoor! Elke dag valt er iets te lezen variërend van reviews tot swatches, van looks tot wishlists! Binnenkort begin ik een DIY project en elke week zet ik een blog die ik leuk vind in the spotlight. Hopelijk zie ik je snel 🙂

 20. 6 januari 2013 / 18:44

  Oeh leuk! Ik blog op http://linvant.nl vooral graag over nagellak en nailart, maar ook over makeup en andere dingen die me bezighouden. Ik heb al ruim 300 swatches gemaakt en ook meer dan 75 nailarts gemaakt. Benieuwd? Kom dan een kijkje nemen!

 21. 6 januari 2013 / 19:28

  Super leuk om zo andere blogs te leren kennen!
  Hierbij ook mijn blog, http://simpleybeautifull.blogspot.nl/

  Dit is een blog om zo veel mogelijk uit je leven te halen en de schoonheid van het leven in te zien. Aankomende week komt er een leuke blog over de 9 straatjes in Amsterdam en over een geweldige vrouw die de wereld heeft geïnspireerd. Natuurlijk lees je ook de nieuwste trends en andere actuele beauty berichten. Zelf ben ik gek op bakken en komt er een leuke gast blog van een geweldige taarten bakster!
  Kom snel kijken liefs.

 22. 6 januari 2013 / 19:50

  Wat leuk dat je dit doet. http://www.ditisons.nl is een blog van mij en mijn zusje waar veel artikelen gaan over beauty. Mijn zusje maakt prachtige heftige looks. Je vind er ook o.a reviews, filmpjes en persoonlijke artikelen 🙂

 23. 6 januari 2013 / 19:54

  Wat leuk! Ik heb een blog voornamelijk over nagellak en nailart. Hopelijk tot snel op not-only-nails.blogspot.nl:)

 24. 6 januari 2013 / 20:30

  Leuk! Mijn blog gaat over fashion en beauty en leuke (budget)tips!

 25. 6 januari 2013 / 21:48

  Mijn blog ken je al wel volgens mij, maar bij deze:
  Mijn website is te vinden op http://www.estrellaweb.nl. Blog plus fotogalerij. Ik schrijf over heel veel verschillende onderwerpen. Van fashion en beauty tot fun, fotografie, meer serieuze onderwerpen, tips, iPhone apps en meer.

 26. 8 januari 2013 / 00:19

  Dan spammen we maar weer eens mee ;)! Bedankt!

  Laura´s Beautyblog: http://beautybloglaura.blogspot.nl

  Een kleine, persoonlijke beautyblog die al enkele jaren bestaat met reviews, looks, shoplogs, outfits, swatches, nagellak en meer!

 27. 8 januari 2013 / 20:24

  Mijn website is http://www.stylishing.nl Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest maar deelde dit nooit met de mensen om mij heen. Nu heb ik vorig jaar een hobby/creablog gemaakt en kan ik eindelijk alle creaties, technieken, materialen en tips met de buitenwereld delen. Je kunt er do it yourselfs vinden op ‘diy sunday’ En op andere dagen lifestyle artikelen en een beetje beauty! Misschien wel tot ziens op mijn website 😀

 28. 9 januari 2013 / 13:25

  Altijd leuk dit, ik post elke week minimaal 1 artikel op Fashion by Mariette, eens in de zoveel tijd komt er een uitgebreide nagellak column online en mijn artikelen varieren van fashion, lifestyle naar recepten of interviews :).

  http://www.fashionbymariette.blogspot.com

  Liefs, Mariette

 29. 11 januari 2013 / 09:32

  Hoi, wat leuk dit, hoop nieuwe blogs om te volgen! ik heb sinds 2 weken een blog, een blog over leven met Fibromyalgie, mama van 2 kinderen, en ik schrijf over van alles wat me bezig houdt, dus een persoonlijke blog eigenlijk..
  http://blogsvanmiranda.blogspot.nl/

  Liefs

 30. 15 februari 2016 / 04:58

  I think the admin of this web site is in fact working hard for his
  website, since here every stuff is quality based information.

 31. 20 mei 2016 / 09:16

  My spouse and I aƅsolutelʏ love your blog and find many οf your
  post’s to be preciѕely ᴡhat I’m looking fоr. Ꮤoᥙld you offer guest
  writers to write content available for you? I wouldn’t mind creating a post or еlaborating on a
  number of the subjects you write related to here.
  Again, awesome website!

 32. 27 mei 2016 / 07:06

  Have you ever thought aƄߋut publishing an e-book or guest authoring on other blogs?
  I have a blog centered on the same ideas you diѕсuss and would rᥱally like
  to have you share somе stories/information. I know my visitors would enjoy your work.
  If you’re even remotely interеsted, feel free to send me an email.

 33. 14 juni 2016 / 11:40

  Gгeetings fгom Los angeles! I’m bored to death at
  work so I decіded to check out your websitе on my iphone
  during lunch ƅreak. I enjoy thе knowledge you provide
  here and can’t wait tⲟ take a loοк when I get home.
  I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing site!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx