Stijlvolle raamdecoratie voor in je woning

Ik vind gordijnen echt heel erg lastig om uit te zoeken en te stijlen voor in je woning. De meeste gordijnen zijn vrij aanwezig in een woning. Zijn te donker, te doorschijnend, te kort of te lang. Ik vind het heel erg belangrijk dat gordijnen goed passen bij de rest van de woning. Ik heb op het moment zelf hele donkere gordijnen en ik wil eigenlijk de gordijnen vervangen door een wat lichter exemplaar. Ik vind het wel prettig als er nog iets van zon doorheen komt en het mijn woning niet compleet afsluit, wel vind ik het prettig als het nog verstelbaar is en ik het eventueel wel wat dichter zou kunnen doen.

Ik vind styling van de woning erg belangrijk en ik ben met mijn eigen woning daar ook best wel lang mee bezig geweest voordat ik de juiste stijl had gevonden die mij en bij het huis past. De gordijnen die ik toen heb uitgezocht vind ik niet meer passend bij de woning op het moment. Ik ben toe aan wat lichters en ik kwam laatst de Plisségordijnen tegen en dat is iets waar ik zelf nog niet echt bekend mee ben. Ik vind ze er heel erg tof uitzien en het maakt je woning ook meteen een stuk lichter. Ik vind zelf vooral witte of grijze heel erg leuk!

Wat voor gordijnen hebben jullie in jullie woning?

Onderdeel van een samenwerking

1 Reactie

  1. 1 juni 2017 / 07:24

    Zo leuk en ben erg benieuwd wat voor raamdecoratie jullie gaan kopen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx