Swatches drie Essie lakjes

Het lijkt wel nagellakweek op Belessa.nl! De nagellakupdates voeren de boventoon deze week en ik vind het helemaal niet erg, jullie? Ik ben dol op nagellakjes en ik heb daar genoeg over te schrijven. Essie is merk die ik ontzettend fijn vind, maar vanwege de hoge prijs €10.16 niet erg vaak aanschaf.  Ik heb inmiddels met deze lakken er bij nu 7 Essie lakjes en ik zou er graag nog meer willen toevoegen aan mijn stash. In tegenstelling tot de lakken die ik gister liet zien van China Glaze, zijn dit meer voorjaarskleuren.  Ik draag graag alle kleuren het hele jaar door, vandaar dat ze dus nu ook gewoon online komen. Erg leuk die fleurige kleuren die afsteken tegen het rood en groen, waar je niet aan ontkomt met de collectie van de feestdagen. Kijk mee naar de swatches van Mint Apple, Tart Deco en We’re in it together (Pink Ribbon).

Mintkleurige nagellak is één van mijn favoriete kleuren nagellak. De kleur vind ik altijd mooi matchen met mijn witte handen. Mint Apple (waar de naam apple op slaat snap ik zelf niet zo goed, aangezien er niets roods of groens aan is) , want mint apple neigt toch meer naar blauw. Op mijn nagels draag ik twee laagjes van deze crème lak en de laagjes zijn erg makkelijk aan te brengen. Dit lakje staat denk ik ook super wanneer je bruine voeten hebt, dat ga ik eens in de zomer proberen.

Tart Deco is een kleurtje die ontzettend lang op mijn wishlist staat, heb hem ook meerdere keren in mijn handen gehad, maar toch niet gekocht. Ik dacht dat ik wel genoeg peachy tinten in mijn stash had, maar ik kreeg dit mooie lakje gewoon niet uit mijn hoofd.

We’re in it together is het lakje van Pink Ribbon. 15 % van de opbrengst gaat naar A Sisters Hope, dat is een internationale organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. Een prachtige lak met witter shimmers erin, die maar niet mooi op de foto wilde. Ik vind nagellakje zo ontzettend mooi, deze ga ik zeker heel vaak dragen. Roze en shimmers, ideale combinatie <3.

Ik kocht deze nagellakjes op E-bay, omdat ze daar gewoon relatief veel goedkoper zijn dan bij de drogist. Ik betaalde voor deze nagellakjes namelijk 23 dollar inclusief verzendkosten, wat op dat moment uitkwam op 18 euro. 1 lakje bij de Etos/DA kost door de btw verhoging nu zelfs €10.16 en dat vind ik echt heel erg veel geld voor een nagellakje.

Hebben jullie wel eens nagellakken besteld via E-bay?

31 Reacties

 1. 10 november 2012 / 06:27

  Ah wat een superlieve kleurtjes! En slim om ze op Ebay te kopen, dat scheelt inderdaad een hoop geld! X

 2. 10 november 2012 / 08:04

  Mooie kleurtjes! Ik vind Essie in de winkel ook echt te prijzig..

 3. 10 november 2012 / 08:31

  Zijn heel mooi! Ik koop vaker nagellak op ebay omdat het veel goedkoper is dan in NL, had gister nog een china glaze lakje gekocht

  • 11 november 2012 / 00:50

   Het scheelt als je even goed zoekt op e-bay vaak echt een heleboel geld!

 4. 10 november 2012 / 10:32

  Wat een schattige lakjes 🙂 Ik vind ze wel iets meer geschikt voor de zomer/lente.

 5. 10 november 2012 / 10:47

  Mooie lakjes! We’re in it together vind ik prachtig, maar ik heb hem niet kunnen bemachtigen, aangezien ik niet bij een DA ben geweest..

 6. 10 november 2012 / 11:49

  Ik vind het helemaal niet erg dat nagellak artikeltjes vaker komen! Wat een prachtige lakjes zijn dit weer! Voor al de blauwe vind ik tof! Ik heb nog nooit nagellakjes besteld via Ebay.

 7. Marissa
  10 november 2012 / 12:38

  Ik koop wel eens lakjes via eBay. Maar meestal zijn dat lakjes die hier niet (meer) verkrijgbaar zijn. Ik heb 4 lakjes van essie. Laatst de kleur ole caliente gebruikt en die heeft mijn nagels voor het eerst in mijn nagellak geschiedenis laten verkleuren. Ik ben nu een beetje huiverig om de andere te gebruiken. X

  • 11 november 2012 / 00:49

   Oh wat naar! Had je er wel een topcoat onder gebruikt? Mijn nagels zijn ook een keer heel erg verkleurd geweest door een groen China Glaze lakje, terwijl ik altijd base- en topcoat draag.

 8. Joyce
  10 november 2012 / 13:03

  Mooi kleurtjes! Wel meer lente achtig dan herfst

 9. 10 november 2012 / 14:36

  Die roze vind ik wel echt het mooiste, met een mooie gedachte erachter.

 10. 10 november 2012 / 16:06

  Mooie kleurtjes, doet me alweer heerlijk denken aan de lente 😀 Tart Deco vindt ik een hele mooie !

 11. 10 november 2012 / 17:41

  Prachtige kleuren! Vandaag heb ik van Essie All Tied Up op ook een prachtige kleur

 12. 10 november 2012 / 18:16

  Ik vind alle 3 de kleurtjes heel erg mooi, maar We’re in it together springt er toch wel bovenuit voor mij. Ik heb al wel een keer rondgekeken naar make-up producten op Ebay, maar ik heb er nog nooit iets besteld.

  • 11 november 2012 / 00:50

   Ja zijn echte lente/zomer kleuren! Toch wel leuk om eens af te wisselen met lichte, vrolijke kleurtjes in de herfst toch?

 13. 10 november 2012 / 22:09

  Wat een mooie lakjes! Ik heb best veel lakjes op eBay gekocht.

 14. 19 november 2012 / 15:52

  Leuke vrolijke kleurtjes! Vind vooral de eerst en de derde mooi! x

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx