Tag | Common White Girl

Wat een vreselijke naam heeft deze tag toch ook. Ik vind de vragen van de tag wel heel erg leuk en sommige vind ik zelf wel origineel, dus het leek mij wel erg leuk om deze vragen te beantwoorden. Let dus vooral niet op de naam van de tag. 

Favoriete Starbucks drankje Ik ben niet echt een Starbucks-fan moet ik eerlijk bekennen. Jarenlang heb ik geroepen hoe vies ik koffie vind, maar het laatste jaar drink ik koffie met een heleboel melk. De Caramel Macchiato vind ik wel erg lekker en de Caramel Frappuccino.

Hoe lang duurt het voordat je klaar ben in de ochtend? Als ik naar mijn werk ga ben ik in drie kwartier klaar, omdat ik dan eigenlijk maar weinig aan mijn haar doe, ook ben ik zo klaar met mijn make-up. Als ik een dag vrij ben dan duurt het iets langer, omdat ik dan meestal ga voor een hele ooglook.

Hoeveel selfies maak je op een dag? Op een dag vaak niet meer dan één, sowieso maak ik  niet de hele dag selfies. Ik vind het wel leuk om af en toe een selfie te plaatsen. Ik post meer foto’s van Senna op Instagram, dan selfies.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je? Op het moment van typen 1278 foto’s en 536 volgers. (username: Belessanl). Wat een foto’s plaats ik eigenlijk haha.

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop? Ja OMG zeg ik regelmatig hardop, lol denk ik eigenlijk nooit?

Draag je weleens kledingstukken vaker dan 1 keer? Ja hoor, ik vind mijn kleding veel te leuk om maar één keer te dragen <3.

Are you a racist? Nee, natuurlijk niet.

Instagram, Twitter of Tumblr? Instagram vind ik toch het leukste!

Wat doe je het grootste deel van je tijd? Werken, bloggen en lekker thuis hangen.

Wie zijn je favoriete YouTubers? Ik kijk wel graag naar de filmpjes van Iris. Iris is een hele spontane meid, met heel veel liefde voor mooie spulletjes.

Hoe vaak doe je je nagels? 2 keer in de week als ik daar de tijd voor heb dan.

Ben je een shopaholic? Ja zeker weten.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien? 2 keer denk ik?

Heb je veel kleren? Ja meer dan één kledingkast vol!

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet? Ja, ik post heel vaak foto’s van mijn eten.

Draag je elke dag make-up? In ieder geval altijd mascara!

Hoe stijl je meestal je haar? Ik stijl niet iedere dag mijn haar, maar wel eens op zaterdag, als ik iets leuks ga doen!

Zie je er altijd “presenteerbaar” uit? Ik zie er niet altijd even presenteerbaar uit. Als ik naar mijn werk ga, kies ik toch voor makkelijke kleding. Ook niet voor mijn nieuwste exemplaren, omdat ik het zonde vind om dat naar mijn werk te dragen. Er zijn dagen dat ik gewoon ook geen zin heb, om er even leuk en mooi uit te zien.

Hopelijk zijn jullie weer wat meer over mij te weten te komen.

Het leek mij wel weer eens leuk om wat meiden te taggen: Milou, Anne en Emilia.

13 Reacties

 1. 8 september 2013 / 15:43

  Grappig, heb deze tag ook ingepland staan ^^

 2. 8 september 2013 / 16:45

  Leuk om te lezen 😀
  OMG zeg ik stiekem ook nog best vaak hardop haha

 3. 8 september 2013 / 17:43

  Gekke naam inderdaad, maar wel leuke vragen! Ik heb hem laatst ook gedaan 🙂

 4. 13 september 2013 / 10:34

  Hahaha wat enig dat je deze tag hebt ingevuld! ;D Ik vind de vragen vooral van toepassing op de “Common White Girls” van Youtube haha! Zij zijn makkelijk te generaliseren aan de hand van chickflicks en Starbucks, daar zijn wij Nederlands misschien toch wat te nuchter voor!

 5. 13 september 2013 / 20:20

  Haha wat een geinige tag, nu nog hopen dat ik getagged word!

 6. 17 september 2013 / 17:20

  Hé dat is een leuke tag! die ga ik ook eens doen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx