Tag | I love December


Esther
heeft mij getagged voor de ‘I love December tag’ en die neem ik maar al te graag over van haar. Mijn naamgenootje Kelly heeft deze tag verzonnen en de tag is echt super leuk! Zijn jullie benieuwd naar mijn favoriete winterdrankje, wat ik draag op NYE en hoe ik het liefst de kerstdagen doorbreng? 

1. Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty? Ik kan niet zonder lippenbalsem en deze verslaving wordt gedurende de koude maand december alleen maar erger. Ik heb heel erg snel last van velletjes op mijn lippen en ik smeer wat kilo’s lippenbalsem op gedurende de wintermaanden. Daarnaast moet ik ook erg lief zijn voor mijn huid en smeer ik mijn huid het liefste in met heerlijke wintergeuren zoals de bodybutters van TBS. De seasonal geuren passen helemaal bij deze maand. Daarnaast ben ik sinds kort ook helemaal fan van de Wintercare producten van Dove. Ik maak deze maand ook vaak gebruik van mijn waterproof eyeliner en mascara, want ik wil natuurlijk zonder zwarte strepen op mijn gezicht, op het werk aankomen. 

2. Wat is je favo winter drankje?  Het liefst drink ik chocolademelk, maar helaas mag en kan ik dat niet te vaak drinken vanwege een allergie. In de decembermaand is een chocoladeallergie verschrikkelijk met al die heerlijke chocolaatjes. De andere 11 maanden van het jaar kan ik er prima mee leven. Dus ik faal nog al wat in deze maand en vervolgens moet ik daar zelf voor boeten.  Voor de rest vind ik een lekkere grote kop thee ook heerlijk, kaneel thee, groene thee, zoethout, caramelised pear en de winterthee van Pickwick zijn grote favorieten deze maand. Ik wil als de Speculaas theesmaak hier in de winkel komt deze zeker nog uitproberen. Oh en de herfstthee kan ook nog wel deze maand!

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand? Ik draag het liefst alle kleuren het hele jaar door, maar draag de afgelopen dagen graag één van mijn donkerblauwe lakjes en de glitters uit de Holiday Joy collectie van China Glaze.

4. Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen? Ik ben gek op de warme geur van vanille en kaneel. Vooral de combinatie van beide geuren vind ik heerlijk. De laatste tijd heb ik ook echt de warme geur Amber ontdekt, hopelijk vind ik ook een kaars in deze heerlijk geur. Ik brand trouwens het hele jaar door geurkaarsen, echt heerlijk!

5. Wat is je favoriete kerstfilm? Ik ben gek op de film The Polar Express, die vind ik echt prachtig gemaakt. Ik ben gek op dat soort leuke simpele animatiefilms met de kerst. New Years Eve, alles is liefde en the Holiday hebben ook een warm plekje in mijn hart.

6. Wat is je favo kerstnummer? Het kerstnummer 8 Days of Christmas van Destiny’s Child vind ik nog steeds het allerleukste kerstnummer! (Check de kwaliteit van de video, vreselijk slecht haha)

7. Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jou ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit? Ik vier kerst altijd drie keer, omdat mijn ouders gescheiden zijn en omdat ik het nog een keer bij mijn schoonouders vier. Er zijn wel eens jaren geweest dat ik het wel erg veel vond om drie keer kerst te moeten vieren. Je drie keer te moeten opdoffen en eigenlijk ook drie verschillende outfits bij elkaar moet zoeken. Het liefst zou ik ook gewoon eens een kerstdag met zijn tweeën willen doorbrengen, lekker de hele dag kerstfilms kijken. Met de kerst een keer weggaan naar een warm land lijkt mij ook heerlijk. Iedereen in Nederland die kou lijdt en ik die lekker in mijn zomeroufitjes om het strand rond loopt.

8. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt? Ik vier altijd kerst zonder cadeautjes, maar ik heb natuurlijk altijd wel wat te wensen. Het Return of the sexy palette van Too Faced is zéér welkom onder de kerstboom.  Dat vind ik echt zo’n prachtig palette en ieder keer als ik bij een Sephora kom is dit palette helaas uitverkocht. Ook zou ik een winterpakket van Lush erg waarderen. Voor de rest vind ik een nieuwe videocamera wel erg leuk!

9. Wat trek jij aan op NYE? Ik heb mij daar eerlijk gezegd nog niet zo mee bezig gehouden, weet nog niet eens wat ik met kerst aan wil! Ik ben met de feestdagen meestal van de leuke jurkjes, misschien scoor ik voor die tijd nog wel een leuk exemplaar.

10. Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013? Ik heb het niet zo op goede voornemens. waarom zou je opeens op 1 januari een totaal ander mens willen zijn? 9 van de 10 goede voornemens die schrijf je weer op voor volgend jaar. Ik ben hier nogal eigenwijs in. Tuurlijk zou ik wat gezonder kunnen leven en kunnen gaan sporten, maar ik houd mij er toch niet aan. Ik hoop dat 2013 weer een goed jaar word, 2012 was echt een fantastisch jaar. Ik hoop dat het in 2013 goed gaat met het nieuwe kinderdagverblijf waar ik in januari begin en dat ik daar nog heel lang mag blijven werken. Daarnaast ga ik op deze manier door met mijn site BelessaNL! Oh en ik wil meer met mijn vriendinnen afspreken in 2013, wij zien elkaar soms te weinig vind ik!

Ik de tag de volgende meiden voor de I love December tag: Joyce, Chantal, Laura, Alyssa, Maud, Lara & Ramona.

Ik wil jullie bij deze ook meteen een hele fijne Decembermaand toe wensen!

20 Reacties

 1. 10 december 2012 / 08:32

  Superleuk dat je hem gedaan hebt en nog leuker om de antwoorden te lezen! Ik wil kerst ook het liefst relax en chillend doorbrengen, het brengt ook zoveel stress altijd met zich mee, lol.

  • 10 december 2012 / 22:36

   Ik krijg ook echt stress van kerst. Zou graag eens de kerst willen doorbrengen met een heleboel rust en geen verplichtingen vooral.

 2. 10 december 2012 / 08:38

  Ik ben dol op dit soort tags, want hierdoor leer je iemand een beetje beter kennen:)

  • 10 december 2012 / 22:36

   Ik ben ook gek op leuke tags, dus dat komt helemaal goed uit! 🙂

 3. 10 december 2012 / 09:15

  Echt een hele leuke tag & ook leuk om te weten! Deze tag ga ik ook zeker doen! 😀

 4. 10 december 2012 / 10:40

  Erg leuke tag! Bedankt voor het taggen 🙂

 5. 10 december 2012 / 11:00

  Ik vind dit zo’n leuke tag, hij brengt me helemaal in de kerststemming! Bedankt voor het taggen ook, ga ‘em gelijk invullen ^^

  • 10 december 2012 / 22:36

   Ik kreeg er ook helemaal een kerstgevoel van! Leuk dat je hem meteen hebt ingevuld!

 6. 10 december 2012 / 11:17

  Leuke tag en je hebt hem erg leuk ingevuld 🙂 ik vind goede voornemens ook niet echt nuttig. Als je iets wil veranderen, doe het dan gewoon meteen en wacht niet tot het nieuwe jaar en bovendien gebeuren 9 van de 10 goede voornemens vaak niet eens. Ik ben meer van het meteen actie ondernemen haha 🙂

 7. 10 december 2012 / 22:22

  Echt een hele leuk tag om te lezen! Ik ben zelf ook niet zo van de goede voornemens. Je kan het hele jaar door de dingen doen die je wilt bereiken of veranderen en vind dat niet echt iets waarmee je 1 januari zou moeten beginnen.

  • 10 december 2012 / 22:37

   Precies, daar denk ik ook zo ook over. Mocht je daadwerkelijk iets willen veranderen is het ook een stuk geloofwaardiger dan dat je opeens een heel ander mens wil zijn op 1 januari.

 8. 17 december 2012 / 13:27

  Leuke tag! Ik wacht nog steeds tot iemand mij tagt hiermee :'(

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx