TAG – I love Summer!

Kelly van Kellista.nl verzint iedere seizoen een leuke tag met vragen gerelateerd aan het seizoen. Bedankt voor het taggen! Nu het de afgelopen dagen zo mooi weer is geweest en hopelijk zullen er nog vele mooie dagen volgen, is het tijd voor de I Love Summer tag!  Ben je benieuwd naar mijn favoriete nagellak voor de zomer, of de ultieme zomerhit? 

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? Ik draag in de zomer het liefst hele felle kleuren. Neon geel en roze zijn echt wel favoriet voor op mijn tenen. Op mijn handen draag ik het hele jaar door al graag felle kleurtjes. Ik kan ook opeens gewoon een donkere kleur nagellak dragen in de zomer, het is net waar ik zin in heb. Mijn favoriete zomerlakje al jarenlang is toch wel Flip Flop Fantasy van China Glaze.

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis? In de zomervakantie blijf ik thuis en ik heb zelfs geen vakantie tijdens de zomervakantie. Ik ben niet gebonden aan schoolvakanties en neem dan liever mijn vrije dagen op buiten de schoolvakanties. In het najaar ga ik nog wel lekker 10 daagjes naar de zon, maar voorlopig gaan ik buiten een weekendje naar Duitsland, niet op reis. Hopelijk is het hier heerlijk weer dat ik daar in de weekenden van kan genieten.

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Ik draag het liefst een maxi jurk, of rok met een leuk topje erop. Ik heb het nogal snel koud en daarom neem ik daarnaast vaak nog giletjes mee of een vestje. Playsuits vind ik ook heerlijk om te dragen met de warme dagen.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Ik heb niet echt één ultieme zomer hit, maar ik kan wel gelukkig worden van heerlijke muziek uit het buitenland waar ik echt geen snars van versta. Dat geeft toch wel het ultieme zomergevoel.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten? 

Ik draag graag één van mijn birkenstocks, maar deze neonkleurige sandaaltjes die vond bij de Primark zitten verrassend lekker,  deze bruine nep suède sandaaltjes van de H&M draag ik regelmatig & mijn sandaaltjes van Havaianas gaan al heel wat zomers mee, net als de slippers ervan trouwens.

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?  

See by Chloé is een wat zwaardere, maar tegelijk ook frisse geur die ik heerlijk vind voor de zomerse dagen. Ook wil ik weer een bodymist met een kokosgeur, omdat ik dat zo heerlijk vind met de warmere dagen!

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 

Ik ben niet zo’n badpak-fan, maar wel een grote verzamelaar van bikini’s. Dat terwijl ik ze eigenlijk vrij weinig aan heb, voor de hoeveelheid bikini’s die ik heb. Ik kan rustig een week lang iedere dag een andere bikini aan doen.  Ik vind alle kleurtjes altijd zo leuk in de zomer! Dit jaar heb ik nog maar één bikini gekocht, maar ik weet zeker dat als ik weer een leuke zie dat ik die ook rustig nog meeneem!

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER? 

 Catrice Pinkerbell – MAC Viva la Glam Nicki 1 / Miss Sporty Bubblegum & MAC Watch me Simmer

9. Wat is je favo zomer drankje?

Alle soorten ijsthee met een citroentje erin. Voor de rest vind ik Jillz wel lekker fris in de zomer, of een rosétje!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Een goede zonnebrand met een hoge factor (20/30), daarnaast mijn favoriete aftersun van Yves Rocher.  Ik gebruik naast een dagcrème in de zomer eigenlijk nooit foundation, maar wel graag blush & een higlighter voor een gezonde glow. Ik ben in de zomer echt gék op alles waar kokos in zit. Kokoscrèmes, douchegel, olie, bodymist noem het allemaal maar op. Kokos doet mij gewoon heel sterk denken aan lekkere zomerse vakanties. Tevens kan ik daar ook in de winter al van genieten & er helemaal van wegdromen.

Thanks Kelly voor het taggen! Ik tag graag de volgende meiden voor deze tag: Lotte, Ramona, Laura, Joyce, Helen, Nicole, Lara, Suzanne en Chantal.

17 Reacties

 1. chucky1012
  10 juni 2013 / 09:18

  Leuke foto’s! Heerlijk en zo mooi al die zomerse producten en make-up! Maar als de temp. het toelaten is het fijn om met blote armen en benen rond te lopen in summer fashion! 😉

 2. 10 juni 2013 / 11:18

  Bedankt voor het taggen! Leuk om jouw antwoorden te lezen. Ik ben ook dol op van die neonkleurtjes op m’n nagels in de zomer, haha.

 3. 24 juni 2013 / 10:47

  Thanx voor het taggen!
  Keb het de laatste tijd een beetje druk, dus ik heb ‘em nog niet kunnen plaatsen.. 😉
  Ik heb de vragen inmiddels gekopieerd, dus ik ga em deze week invullen! 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx