Tag: Let’s get personal #1

Ik vind tags ontzettend leuk om te doen en tijdens mijn zoektocht naar leuke (nieuwe) tags die ik nog niet heb gedaan op mijn site kwam ik deze tag tegen.  Ik vind het fijn om ook zo nu en dan persoonlijke dingen te delen op mijn site.

1. Wat hoor je op het moment van schrijven? Ik hoor op het moment van schrijven Waves van Mr. Probz. Dit vind ik echt één van de mooiste nummers van de afgelopen tijd. Ik luister graag muziek tijdens het bloggen. Niet iedereen kan zich daarmee concentreren, maar ik vind het juist lekker ontspannend werken.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)  Op het moment heb ik echt trek in een Italiaans ijsje met asociaal veel bolletjes. Meloen, mango, bosbessenyoghurt, pistache en zo kan ik nog wel uren doorgaan. Ik lust de meeste smaken wel en ik ben gek op ijsjes! Momenteel is het zo’n 25 graden en ik wacht eigenlijk tot de zon op mijn galerij staat op een kleurtje op te doen.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)  Ik ben niet zo snel emotioneel helemaal gebroken. Tuurlijk kan ik wel eens verdrietig zijn ergens om, maar dat ik echt even helemaal gebroken was door verdriet dat is echt een hele lange tijd geleden.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen? Ik vind dit een hele lastige vraag! 10 kinderen zou ik sowieso voor geen goud willen hebben, maar om nou te zeggen dat ik geen kinderen wil? Dat is het nou ook weer niet. Ik zou over een paar jaar wel één kind, of misschien twee willen hebben als ons dat gegund is.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed? Ik kan heel veel tijd aan mijn uiterlijk besteden als ik daar zin in heb, maar daarnaast kan ik ook gewoon binnen twee minuten klaar zijn met mijn make-up. Het is maar net waar ik zin in heb die dag.

6. Waar denk je op dit moment aan?  Ik ga binnenkort een weekendje weg met vrienden en ik dacht er net even aan dat het al bijna zover is!

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?  Ja ik vind dat ik altijd klaar sta voor mijn vrienden en ze kunnen bij mij overal mee terecht.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen? Een heleboel mensen die op een crematie waren afgelopen week.

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent? Als ik nerveus ben dan moet ik nog vaker naar de wc dan dat ik al moet en ik word ook enorm vergeetachtig.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt? Ik ben soms wel lastig te doorgronden, omdat ik niet al mijn gevoelens met iedereen deel. Ik denk dat mijn vriend mij het beste begrijpt, maar voor 100 %? Dat denk ik niet, dat is onmogelijk.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen? Ik ben iemand die sowieso heel veel lacht, maar op dit moment heb ik helemaal een big smile. Mijn vriend en ik hebben net een auto gekocht!

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil? Ja mijn vriend Timothy!

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? Ik heb vroeger een heleboel meegemaakt, maar het heeft mij harder en sterker gemaakt. Ik zou zeker geen rewind knop willen hebben, want het zijn levenservaringen. Door alles wat je hebt meegemaakt ben je geworden wie je nu bent. Soms zou het makkelijker zijn geweest om een rewind knop te hebben, maar ik ben niet iemand die voor de makkelijkste weg gaat.

14. Vertel jij je ouders alles? Nee, ik kan erg gesloten zijn. Ik vind het sowieso niet prettig om iedereen om te zadelen met ´gezeur´. Mocht ik ergens echt meezitten dan zou ik het eerder aan mijn vriend vertellen.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst? Tuurlijk denk ik wel eens terug aan het verleden. Ik ben meer gericht op het heden en de toekomst dan op het verleden. Ik ben heel erg bezig in het nu, maar zo nu en dan denk ik ook wel eens wat de toekomst mij gaat brengen.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht? Ik slaap zo´n 7 tot 8 uur. Als ik korter dan 7 uur slaap dan merk ik het wel aan mijn lijf dat het gewoon tekort is.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan? Ik ben erg makkelijk om mee om te gaan, want ik vind ook al snel alles best. Ik ben echt ontzettend nuchter!

18. Wat heb je voor het laatst gedronken? Kopje thee

19. Welk soort bed heb jij? Een tweepersoonsbed die binnenkort wel aan vervanging toe is. Toen ik ging samenwonen met mijn vriend hadden wij besloten om de eerste paar jaren nog maar in mijn oude bed van thuis te gaan slapen, omdat die nog maar een paar jaar oud is. Ik ben er nu eigenlijk wel op uitgekeken.

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist? Mensen zien mijn als een optimist. Ik zie meestal overal het positieve wel van in. Tuurlijk zit het mij ook wel eens niet mee en kan ik daar ook ontzettend over klagen, maar dat is zelden.

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na? Met vrienden.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien? De Hangover 3, wat een slechte film zeg! Ik vond deel 1 en 2 grappig, maar om deel 3 kon ik eigenlijk niet zo lachen. Ja na de aftiteling, toen werd het pas grappig.

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen? Ik ben wel eens gekwetst door iemand. Ik vind het vooral vreselijk als mensen hun afspraken niet nakomen. Ik kan daar nooit zo goed tegen.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten? Heb je even? Ik ben namelijk gek op eten haha! Ik houd vooral heel erg van hartige dingen chips, toastjes met kaassoorten (geen blauwader kazen), stokbrood met aioli of kruidenboter. Ik houd ook heel erg van snoep, maar helaas word ik heel erg snel moe/futloos van snoep/suikers. Voor de rest ben ik gek op groenten en fruit!

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht? De afgelopen week heb ik niets gekocht, maar de week daarvoor ben ik goed geslaagd in de stad.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt? Niet perse een persoon die mij aan het huilen heb gemaakt, maar een gebeurtenis die ik eerder heb genoemd in dit artikel. 

27. Wat doe je morgen? Op het moment van schrijven is het dinsdag. Dinsdag is mijn vrije dag en morgen moet ik gewoon weer aan het werk.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment? Nee.

29. Houd je van suikerspinnen? Hmm ik vind suikerspinnen wel erg lekker! Ik neem ze niet vaak omdat het zo´n kleefboel word, maar ik lust ze wel graag!

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen? Ja hoor, ik kan echt overal slapen!

31. Wat is je stemming op dit moment? Gewoon happy, zoals meestal!

32. Met wie was je gisteravond? Met Timothy.

33. Heb je plannen voor dit weekend? Nog niet. Ik maak plannen voor het weekend meestal pas tegen het weekend toe. Ik vind het nu nog te vroeg om plannen daarvoor te maken.

11 Reacties

 1. 19 juni 2013 / 15:31

  leuk om te lezen, enne …doe mij ook zo’n ijsje!

 2. 19 juni 2013 / 16:50

  AWHH is die kat van jou? Wat een lief en mooi beestje! Leuke tag trouwens 🙂

 3. chucky1012
  20 juni 2013 / 06:01

  Zo leuk om dit te lezen! 😉

 4. 20 juni 2013 / 09:18

  Awhh die laatste foto! Lief!! Ik heb maandag nog zo’n asociaal ijsje gegeten met veel bolletjes hihi

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx