Tag: Personal Travel Favorites

Ik zal meteen eerlijk bekennen dat ik niet echt het type ben wat van reizen houd. Ik word echt overal misselijk in, dus mijn vakantie begint pas, als ik op de plaats van bestemming ben mét koffer. Ik vind het allemaal maar niets en ben er liever zo snel mogelijk. Toch zal ik eens aan het reizen moeten wennen, want graag ga ik ook eens verder weg dan naar de standaard vakantielanden binnen in europa.

Favoriete hotel? Ik ben al in heel wat hotels geweest en de ene was natuurlijk luxer dan de ander. Ik ben nooit echt op zoek naar een luxe kamer, want op vakantie ben ik zo min mogelijk op mijn hotelkamer. Ik vind het fijn als er een bad in zit, maar dat is niet echt een musthave. Hotel Panorama in Turkije is echt een heerlijk hotel. Het hotel ligt aan het strand en je wordt hartstikke verwend. Sinds deze vakantie wil ik alleen nog maar all inclusive!

Favoriete reisvriendelijke beautyproduct? Als ik aan het reizen ben dan stop ik zoveel mogelijk beautyproducten in mijn koffer. Ik neem alleen maar in mijn handbagage een deoroller mee, labello & mijn lenzenvloeistof. Ik ben altijd het meest blij met mijn deoroller en die is ook nog eens hartstikke reisvriendelijk.

Favoriete bestemming? Venetië vond ik echt zo mooi om te zien en daar zou ik graag nog een keer heen willen. Ik heb daar echt mijn ogen uitgekeken!

Favoriete plek om te shoppen? Londen!

Favoriete bestemming om te relaxen? Ik ben twee keer naar Mallorca geweest en ik vind het daar zo relax! De stranden zijn prachtig en de temperaturen zijn heerlijk, zeer goed uit te houden daar.

Gekste dat je ooit hebt gegeten? Ik ben niet zo van het gekke, onbekende eten. Ik kies eigenlijk gewoon altijd voor iets waarvan ik de ingrediënten ken!

Beste maaltijd die je ooit heb gegeten en waar? Ik ben twee weken lang in Italië geweest en twee weken lang pasta is voor mij toch echt wel de ultieme week!

Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig? Een lekker chillbroek, sneakers, t-shirt en een vestje!

Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan? Ik ben gek op waterparken, behalve op glijbanen waar je een stuk onder water wordt gezogen, brrrr doodeng vond ik dat!

Share:

14 Reacties

 1. 25 mei 2013 / 08:14

  Toffe tag, ik kom helemaal in de vakantiestemming zo!

 2. 25 mei 2013 / 12:11

  Leuk om te lezen! Ik vind het altijd hartstikke leuk om nieuwe landen te ontdekken. En brrrr… een glijbaan waarbij je onder water wordt gezogen lijkt mij nou helemaal niks. Nu ben ik sowieso niet zo gek op water, dus een waterpark is dan ook niet echt iets voor mij

 3. 25 mei 2013 / 12:59

  Wat een leuke tag! Ik krijg nu zoveel zin om op vakantie te gaan!

 4. 25 mei 2013 / 13:01

  Leuke tag- ik zit nu weemoedig te denken aan al die fijne vakanties die ik had:)

 5. 25 mei 2013 / 14:40

  Leuk! Nu krijg ik helemaal zin in vakantie! En in zon en zomer… Helaas zitten wij nog in een soort herfstlente.

 6. 4 juni 2013 / 09:46

  Fijn om te lezen! Nu ik je artikel lees, heb ik ineens weer véél zin om te vertrekken 🙂 x

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx