Tag | You’re it!

Summer-Flowers-1600x1200Op de site van Yara, zag ik een hele leuke tag! Een hele persoonlijke tag met vragen over bloggen, mode iconen en mijn grootste dromen?

1. Hoelang blog je al en waarom? Ik blog inmiddels al 2.5 jaar (januari 2011 ben ik begonnen). Ik blog vandaag precies een jaar op dit domein en daarvoor heb ik geblogd op een blogspotaccount. Ik ben begonnen met bloggen om mijn ei kwijt te kunnen, omdat ik het leuk vind om te experimenteren met make-up en met fashion. Ik vind het ook fijn om dingen met jullie te delen en om wat van mij af te kunnen schrijven. Voor de rest ben ik echt gek op fotograferen.

2. Wat is je grootste fashion no-go? Ik vind twee dingen echt afschuwelijk en dat zijn leggings als broek dragen en crocs. Allebei vind ik echt niet kunnen.

3. Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment? Bovenaan mijn wishlist staat een fiets en een laptop!

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn? Ik zou kiezen voor mascara, wenkbrauwpotlood en lippenbalsem. Zonder mascara vind ik mijzelf er echt heel erg ziek uitzien. Ik kan ook echt niet zonder lippenbalsem en ik vind het veel mooier en sprekender als ik mijn wenkbrauwen heb gedaan, vandaar dat ik kies voor een wenkbrauwpotlood.

5. Wie is je grootste icoon (mode / beauty gericht), en waarom? Ik vind Lauren Conrad een heel mooi meisje en haar make-up en haar kleding ziet er altijd prachtig uit.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct? Mijn favoriete haarverzorgingproduct is toch wel een serum. De laatste tijd gebruik ik graag die van Guhl.

7. Wat is je grootste droom? Ik ben niet echt een dromer. Ik heb niet een hele grote droom voor ogen, van iets wat ik moet bereiken. Ik leef met de dag en ik zie allemaal wel wat er komt. Wel zijn er een paar plekken op de wereld, waar ik graag heen zou willen gaan. Zoals Curacao en New York. Ook zou ik graag nog eens Venetië willen bezoeken.

(bron)

8. Wat is je favoriete TV-show en waarom? Ik krijg naar zang- en dansprogramma’s zoals The Voice en So Yo Think You Can Dance. Ik kan zelf totaal niet zingen of dansen, vind het niet eens leuk om te doen ook, maar ik vind het erg tof om te zien als iemand het wel kan. Ik vind CSI heel erg interessant en GTST is een gewoonte geworden, dat kijk ik al vanaf het begin.

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf? Ik ben eigenlijk altijd wel vrolijk en positief ingesteld. Ik heb al een heleboel meegemaakt in mijn jeugd en mijn doorzettingsvermogen en positiviteit hebben mij er zeker wel doorheen geholpen.

10.Op welke prestaties ben je trots? Ik ben nog steeds, ondanks dat ik er op dit moment weinig mee doen, super trots op mijn HBO Pedagogiek diploma. Vroeger werd erg wel eens gezegd dat ik niet meer kon dan VMBO en ik wist toen al dat ik wilde bewijzen dat ik meer kon dan alleen maar VMBO.

Op welke eigenschappen en prestaties van jezelf ben jij trots?

Share:

19 Reacties

 1. 5 september 2013 / 16:07

  Ah deze tag kende ik nog niet, leuk! 🙂 ik denk dat ik dezelfde producten als jou zou kiezen!

 2. Debbie
  5 september 2013 / 16:09

  Leuke tag! Ik ben benieuwd wat je hebt meegemaakt allemaal vroeger?

 3. 5 september 2013 / 17:14

  Een fiets boven aan je wishlist! Herkenbaar! Ook al heb ik twee fietsen hier staan, ik zou graag een goede mooie fiets willen hebben waar ik jaren plezier mee kan hebben.. Leuke tag!

 4. 5 september 2013 / 19:05

  Leuke tag! 😀 Ik heb deze eerder ook al eens gedaan.

 5. 5 september 2013 / 20:05

  Ik zou ook echt kiezen voor de mascara en de lippenbalsem als ik tussen drie make-up producten voor de rest van mijn leven moest kiezen. Leuke tag om te lezen Kelly. Hihi, ik wist al veel over jouw maar deze verteld ons nog meer.
  Liefs, xxx

 6. 5 september 2013 / 20:50

  Leuke tag! Crocs & leggings zijn bij mij ook een absolute ‘no go’.

 7. 6 september 2013 / 00:00

  Leuke tag Kelly! 🙂 En op dat diploma mag je zeker trots zijn!

  Ik ben trots dat ik na de havo 2 verkorte mbo opleidingen heb gedaan & nu mijn 3e studie doe, namelijk 2,5 jarige hbo opleiding (ook verkort). Iedereen vond het zo “zonde” dat ik na de havo eerst mbo zou gaan doen, maar pff wat een onzin! Heb nu veel meer praktijkervaring en gewoon een leuke(re) studententijd gehad! Ik woon al 5 jaar op mezelf in een studentenhuis en heb al 5 jaar een vriend (+ verloofd), ook daar ben ik trots op 🙂

 8. Linda
  7 september 2013 / 00:33

  Wat bijzonder is deze tag en leuk om te lezen.

 9. 7 september 2013 / 07:41

  Leuk om deze tag te lezen. Lekker persoonlijk. Ik moest lachen toen ik je anti-legging houding las :-). Ik zweer bij leggings (3/4 leggings en witte leggings zijn echter no go’s).

 10. 13 september 2013 / 20:29

  Wat een leuke tag is dit 😀 Lauren Conrad is zeker prachtig en een goed style icoon 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx