The Body Shop | Seasonal Body Butters 2012

Ik ben gek op de body butters van the body shop! Ik heb er inmiddels al heel wat geprobeerd en opgemaakt en opnieuw gekocht! Er wordt ieder jaar rond de decembermaand drie nieuwe body butters uitgebracht die perfect passen bij de wintermaand en bij de feestdagen. Ik vind het fijn dat tbs ook deze body butters in een kleine editie uitbrengt en er een leuk setje van gemaakt hebt. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en dan is zo’n setje ideaal. Leuk voor jezelf, of om cadeautje te geven aan iemand! 

Ginger Sparkle, Vanilla Bliss en Cranberry Joy zijn de namen die in dit leuke setje zitten.

Ginger Sparkle Roept herinneringen op aan typische lekkernijen voor de feestdagen met het pittige aroma van Ginger Sparkle. Deze heerlijke Body Butter is slechts een beperkte periode verkrijgbaar voor de feestdagen dus wees er snel bij! Maakt de huid heerlijk zacht en soepel dankzij de toegevoegde Community Fair Trade-sheaboter.

Cranberry Joy, onze fruitige feestfavoriet, is slechts een beperkte periode verkrijgbaar voor de feestdagen dus wees er snel bij! Maakt de huid heerlijk zacht en soepel en heeft 24 uur lang een vochtregulerende werking.

Laat je liefde blijken met Vanilla Bliss. Deze heerlijke Body Butter is slechts een beperkte periode verkrijgbaar voor de feestdagen dus wees er snel bij! Maakt de huid heerlijk zacht en soepel en heeft 24 uur lang een vochtregulerende werking.

Ik heb al vaker geschreven over de body butters van the body shop. De werking vind ik echt fantastisch! Ik heb nogal droge plekken op mijn huid en wanneer ik mijn huid na het douchen insmeer met één van de body butters van tbs dan verdwijnen deze plekken. Deze body butters werken ontzettend goed voor mijn huid en ik ben een groot fan!

De pittige gembergeur komt je meteen tegemoet, maar dat is niet waar deze body butter mij meteen aan deed denken. Vroeger at ik regelmatig cola-lolly’s met een discopapiertje erom heen.  De geur van deze bodybutter doet mij erg sterk aan deze lolly denken. Ik vind de geur van Ginger Sparkle heerlijk, lekker winters en deze geur blijft gelukkig even om je heen hangen.

Een zoete geur van cranberry met een vleugje winter ruik ik zodra ik de deksel open doe. Ik ben niet zo fan van een cranberry geur en deze vind ik dan ook het minste qua geur. Ik ben wel blij dat er ook wel een winterse geur aan toegevoegd is.

Met Vanille zit je altijd goed bij mij! Vanille douchegels, geurkaarsen, maar ook body butters hmmm. Ik ben gek op de geur van Vanille en ik heb laatst nog een flinke pot van de Spiced Vanilla aangeschaft van de collectie van vorig jaar. Ze hadden nog wat exemplaren liggen in tbs en die hadden ze afgeprijsd. Mooi meegenomen voor mij, want ik ben dol op deze geur! Deze vanille geur is minder aanwezig dan de spiced vanilla, maar als nog heerlijk! Een zachte vanille geur die denk ik iedereen wel kan waarderen.

De seasonal body butter set is te koop voor €12,50 bij winkels van TBS of online. Normaal kost dit setje €18 euro (één kleine body butter is €6) dus dat is een leuke korting!  Naast deze body butters zijn er ook andere producten verkrijgbaar in deze drie geuren.

17 Reacties

 1. Wendy (B)
  6 december 2012 / 08:43

  Body Butter is niks voor mij :s
  Ik had vorige maand een aantal minitjes (gelukkig maar! – achteraf gezien toch…) gekocht en na een eerste keer te gebruiken vind ik het maar niks :s
  Het eerste potje is bijna leeg, maar nu zit ik hier nog met 4 andere…
  Pf :s

  • 6 december 2012 / 13:53

   Balen dat je het helemaal niets vindt Wendy! Wat vind je er niet fijn aan? Welke body butters heb je gekocht?

   • Wendy (B)
    6 december 2012 / 16:45

    De structuur (“vast”) denk ik toch.
    Ik ben gewoon van bodylotion (vloeibaar).
    “Love Etc” is bijna op.
    Dan heb ik nog: Dreams Unlimited, Moringa, Sweet Lemon en Wild Cherry.
    Gelukkig zijn het maar potjes van 50ml.

 2. 6 december 2012 / 08:54

  Ik zou dit wel onder de boom willen vinden:)

 3. 6 december 2012 / 10:14

  Cranberry vindt ik echt helemaal niks, die geur die er uit kwam, neeh. Maar de andere twee zijn dan wel weer heerlijk! Moet ze alleen nog even kopen ^^

 4. 6 december 2012 / 14:22

  Deze ga ik zeker halen! Heb al wel een huge pot Cranberry Joy staan van vorig jaar, maar zo’n kleintje is toch handig om mee te nemen.

 5. Barbara
  6 december 2012 / 15:33

  Ooooh ginger sparkle is zo lekker!

 6. 6 december 2012 / 17:14

  Leuk setje! de plaatjes op de verpakkingen zijn echt leuk!

  • 6 december 2012 / 18:12

   De plaatjes zijn geweldig hè! Krijg je er ook helemaal een kerstgevoel van?

 7. 6 december 2012 / 21:50

  Moet de geuren eerst ruiken het lijkt me wel leuk om het te geven als cadeau

  • 7 december 2012 / 07:53

   Als iemand houdt van lekkere wintergeuren is dit een ideaal cadeautje. De prijs is ook nog leuk!

 8. 17 december 2012 / 13:29

  Ohh wintergeuren, heerlijk, deze set lijkt me echt heel fijn!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx