The falling leaves

De groene kleur van mijn jurkje vind ik een prachtige herfstkleur, die mij ook meteen doet denken aan de vallende bladeren. Deze week zullen er heel wat bladeren op de grond terecht komen met het typische herfstweer. Deze mooie groene kleur, ook wel petrol genoemd vind ik erg mooi afsteken bij roze appelwangetjes en felle lippen. Deze combinatie heb ik uitgeprobeerd in een volgende look.

Ik heb mijn favoriete oogschaduw palette van Too Faced namelijk het naturel eye palette met veel mooie  natuurlijke en bruintinten. Dit palette gebruik ik nog steeds ontzettend vaak, gewoon fijn voor natuurlijke ooglooks, waar ik lekkere felle lippen bij kan dragen.  Ik heb op mijn bewegend ooglid een matte kleur gebruik en juist daar tegen afstekend een kleur met shimmer in mijn crease, zodat mijn crease er lekker uitpopt! In combinatie met een heftige eyeliner is de look misschien niet voor iedereen draagbaar, maar ik vind van wel. Ik heb express natuurlijke kleuren op mijn ogen gebruikt zodat ik daar lekkere felle lippen en blush bij kan dragen. Ben wel benieuwd hoe dit in de smaak valt.

Gebruikte producten voor deze look:

 • Biodermal PCLE crème
 • Catrice Prime and fine
 • Rimmel wake me up foundation
 • MAC skinfinish powder 020
 • Hema wenkbrauwpotlood 010
 • Essence Stay all day concealer
 • MAC Soft Ochre als oogschaduwbasis
 • Too Faced Naturel eye palette
 • Catrice gel-eyeliner in black
 • NYC mascara City curls
 • Michael Todd Cosmetics Speechless (blush)
 • Catrice Highlighting powder 
 • Catrice Kiss Kiss Hibiskiss

Wat vinden jullie van de combinatie van de zoete roze kleurtjes met de groene kleur van mijn jurkje?

9 Reacties

 1. 13 oktober 2012 / 14:46

  ahw mooie naturelle look zeg, staat je goed 🙂
  ik vindt het een mooie combo met je jurkje, klassiek of zo ! x

 2. 13 oktober 2012 / 16:08

  De kleur van het jurkje vind ik geweldig en de look staat er ook erg mooi bij.

 3. 13 oktober 2012 / 19:15

  Deze look kan je heel goed elke dag dragen vind ik 🙂 Ziet er goed uit!

 4. 14 oktober 2012 / 18:28

  Wat een mooie ooglook! Lekker naturel, daar hou ik wel van (:

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx