Tijd voor de zonnebril!

De lente is inmiddels officieel begonnen en het wordt tijd voor wat meer lente temperaturen. Wij hebben nog maar kort mogen genieten van een lekker zonnetje en ik zou willen dat de zon wat vaker op de hoek kan kijken. Ik krijg namelijk echt een lente-gevoel als ik weer voor het eerst een zonnebril op mijn gezicht zet! Niets is toch heerlijker dan de zon op je gezicht voelen, je zonnebril op en ook nog eens op een lekker terras zitten aan een ijskoud drankje? Een zonnebril is natuurlijk niet alleen maar heerlijk om te dragen, een zonnebril is natuurlijk ook nog eens hartstikke hip en beschermt je ogen tegen de straling van de zon.

Er zijn verschillende zonnebrillen verkrijgbaar bij de webshop Sunglasseshop! Duurdere designerbrillen, maar ook hele leuke brillen voor een laag prijsje. Deze revolver zonnebril van het merk Le Specs is bijvoorbeeld erg leuk. Le Specs was voor mij nog een onbekend merk, maar ik zie een heleboel leuke zonnebrillen. Tevens is ook één van mijn favoriete merken Polaroid daar te koop. Ik heb al meerdere malen een zonnebril gekocht van dit merk en ik vind de zonnebrillen erg lekker zitten en de prijzen zijn niet al te hoog. Op dit moment is de pilotenbril van het merk Polaroid helemaal favoriet!

Dragen jullie graag een zonnebril?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Sunglassesshop. 

Share:

7 Reacties

 1. 21 maart 2013 / 17:27

  Ik ga me ook nog een nieuwe zonnebril aanschaffen, als we op zen minst zon krijgen natuurlijk 😀

  • 21 maart 2013 / 18:09

   De zon mag nu wel eens tevoorschijn komen + minstens 15 graden warmer!

 2. Kim
  21 maart 2013 / 21:43

  Oh welke heb jezelf?

  • 21 maart 2013 / 22:26

   Ik heb er één uitgekozen en die is onderweg naar mij 🙂 Ik heb gekozen voor de Revolver zonnebril van Le Specs!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx