Inspiratie | Denim on Denim Trend

C&A maakte er een hele show over Denim on the move, op de site van H&M kom je ook meteen campagne tegen om verschillende blauwtinten te combineren met elkaar. Denim on Denim is hot en ik weet niet wat ik er van moet vinden. Eigenlijk heb ik altijd een hekel gehad aan Denim on Denim. Ik vind het gewoon nooit mooi staan en ik vind het eigenlijk totaal niet matchen. Mijn spijkerjasje, blousje of giletje combineer ik dan ook nóóit met een spijkerbroek eronder, dat vond ik eigenlijk altijd een not done. Of een spijkerbroek óf een spijkerjasje.

Ik vind Denim dus wel erg leuk, maar dan wel los van elkaar in één outfit. Graag zou ik nog een echt Denim jurkje willen hebben en deze combineren met lekkere stoere boots eronder. Denim gecombineerd met een zwarte broek vind ik wel een heel mooi effect hebben.

Ik heb een aantal outfits bij elkaar gezocht, als inspiratie om te laten zien hoe hip de denim trend kan zijn. Ik heb gekozen voor outfits waar gewoon één denim stuk centraal staat, de outfit zoals ik hem zelf het liefst zou dragen. Ook heb ik een aantal outfits uitgezocht, waar de trend Denim on Denim echt op te zien is.

Bron eerste foto: C&A.

http://lookbook.nu/look/4659993-Romwe-Denim-Jacket-Jeans-Spot-On-Plewta-Boots

Wat vinden jullie van deze trend? Combineren jullie ook Denim on Denim? Of net als ik gewoon Denim items los van elkaar?

Bronnen: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

9 Reacties

 1. 14 september 2013 / 16:11

  Wat een gave outfits zitten er tussen!

 2. 14 september 2013 / 16:27

  Er zitten schitterende outfits tussen!

 3. 14 september 2013 / 19:52

  Ziet er heel leuk uit.
  C&A heeft sowieso veel leuke dingen de laatste tijd

  • 15 september 2013 / 19:54

   Ja dat vind ik ook echt! C&A had ooit wel echt een suffig imago vond ik, maar dat schudden ze helemaal van zich af!

 4. 14 september 2013 / 20:00

  Leuke outfits! Ik wil zelf nog een leuke denim blazer in mijn kast hebben! Past overal bij!

  • 15 september 2013 / 19:54

   Een denim blazer lijkt mij ook erg mooi! Ik draag zelf graag mijn denim blousje als jasje/vestje!

 5. Linda
  14 september 2013 / 22:08

  Wat een mooie looks, denim is heerlijk om dragen, maar ik vind 1 kledingstuk van Denim over het algemeen ook genoeg, al draag ik mijn spijkerjack ook wel op een spijkerbroek….

 6. 17 september 2013 / 17:14

  Leuke inspiratiefoto’s, ik vind deze trend best leuk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx