V&D summer style event & vlog!

Afgelopen dinsdag reisde ik samen met Lara af naar Amsterdam.  Ondanks dat wij dichtbij Amsterdam wonen, was het voor ons nog even zoeken voordat wij de locatie konden vinden. Pas geleden was ik bij de Private View van Mart Visser. Dat verslagje hebben jullie inmiddels kunnen lezen op de site. Ditmaal ging voor V&D zelf naar een event.  In het hoofdkantoor van V&D waren de nieuwe zomercollecties prachtig neergezet en opgehangen. De zomercollecties waren tevens ook leuk aangekleed met diverse woonaccessoires . Ik heb naast foto’s ook een vlog geprobeerd te maken. Het was voor mij de eerste keer dat ik op een event aan het filmen was, dus ik was af en toe ook even zoekende hoe ik het nou precies wilde laten zien. Daarnaast kregen wij ook van verschillende merken goodiebags en die laat ik ook aan het einde van de vlog, even kort zien.

Tijdens het event kon je gewoon rustig rondkijken bij de verschillende collecties, erg was een gelegenheid om vragen te stellen aan de mensen van V&D. Je kon een behandeling laten doen bij Sabon, Mart Visser was aanwezig bij zijn eigen collecties en je kon ook met hem een praatje maken, ook het nieuwe merk BE Creative wat in juni wordt gelanceerd en te koop is bij ICI Paris was aanwezig bij het event. Ik was vooral onder de indruk van de blushes en de lipsticks! BE Creative wordt dus verkocht bij ICI Paris XL en is iets duurder dan de drogisterijmerken L’oreal, Maybelline etc. De verpakkingen stralen wel luxe uit vind ik en ik vind de prijzen ook niet te duur.

Ook La Place was natuurlijk aanwezig met heerlijke sapjes en drankjes!

V&D komt met mooie zomercollecties vol kleur! Felle kleuren zie je heel veel terug, maar ook de zachtere pastelkleuren kunnen nog goed deze zomer. Ik zag heel veel leuke items hangen en ik word dan altijd helemaal hebberig van al die mooie items!

Ik heb tijdens dit event weer hele lieve meiden mogen ontmoeten en ik heb een gezellige middag gehad! De aankleding het event was super en je had lekker de ruimte om zelf rond te lopen, foto’s te nemen/filmen en een kijkje te nemen bij alle collecties.

Bedankt V&D voor deze leuke dag!

18 Reacties

 1. 12 april 2013 / 09:25

  Was gezellig even om een middagje met je op pad te zijn 🙂 Ik had trouwens geen sieraden.

 2. 12 april 2013 / 10:02

  Ik zie een hoop mooie en lekkere dingen op de foto’s:)

 3. 12 april 2013 / 10:29

  Leuk! Ik kon er helaas deze keer niet bij zijn, helaas.

 4. 12 april 2013 / 11:49

  Wat een leuk event! 😀
  Yum die hapjes zien er lekker uit.
  En mooie nieuwe makeupjes!

 5. 12 april 2013 / 13:22

  Ziet er erg leuk uit. Mooie vlog hoor en voor de eerste keer zeker! 😉

 6. 12 april 2013 / 15:29

  Hele leuke vlog! Het eten ziet er ook lekker uit yum!

 7. 12 april 2013 / 22:19

  Leuk verslag, en een leuk filmpje ook. Je hebt erg prettig gefilmd, erg rustig! 🙂 En wat fijn dat La Place er bij was, ik ben dol op hun eten hihi <3

  • 13 april 2013 / 10:32

   Dank je voor de complimenten Evelien! Ik ben ook gek op hun eten, heb van alles zitten eten hihi!

 8. Kim
  12 april 2013 / 23:46

  Jeetje wat een langdradig geheel…je entousiasme straalt er weer vanaf.

 9. Jessy
  13 april 2013 / 05:21

  Leuke vlog!Ik heb net gekeken tijdens m’n ontbijt, ik vond het juist ideaal zo 🙂 En je komt hartstikke lief en vrolijk over!

  • 13 april 2013 / 10:32

   Dank je wel Jessy! Goed om te horen dat je het een fijn filmpje vindt! 😀

 10. 14 april 2013 / 15:10

  Heeii , wat superleuk! Wil je asjeblieft zeggen waar je dat nagellak-rek vandaan hebt (ik zag het op je filmpje) ?
  Zo leuk !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx