Video | Persoonlijke update

Normaal gesproken schrijf ik om de zoveel tijd eens een persoonlijke update, vorige keer vroeg iemand of ik eens een persoonlijke update op video kan opnemen, dat wil ik wel eens proberen. Vandaag dan eens een kletsfilmpje op video! Ik zal het proberen af te wisselen om af en toe een stukje te schrijven en ook weer eens video’s op te nemen.

Als je het filmpje niet kan zien, klik dan hier.

Share:

10 Reacties

 1. 18 februari 2013 / 15:36

  Super filmpje om te zien. Fijn dat het zo goed met je gaat en je hebt inderdaad de goede keuze gemaakt wat betreft je werk!

  Liefs, Esmée

 2. 18 februari 2013 / 15:42

  super fijn dat je bij je nieuwe werk zo goed op je plek zit 😀

 3. 18 februari 2013 / 15:43

  Wat een leuk filmpje Kelly, wat ben je toch een superleuke meid!

 4. 18 februari 2013 / 18:58

  Wat een leuk filmpje! Je komt inderdaad heel lief en positief over en dat merk ik ook in je artikelen. Ik weet dat je het bloggen als een hobby ziet en daarom straalt het enthousiasme er er van af:)

 5. 18 februari 2013 / 20:36

  Heel leuk om de persoonlijke update in een filmpje te zien en wat fijn dat je nieuwe werkplek zo goed bevalt. Lijkt mij ook wel heel fijn dat er toch meer een huiselijke sfeer is in een opvang.

 6. 18 februari 2013 / 22:48

  Fijn dat het goed met je gaat ook op je werk! Ik ken het gevoel! Sinds ik begon met bloggen vorig jaar voel ik mezelf verplicht. maar probeer vooruit te schrijven! Het is een leuke hobby

 7. 21 februari 2013 / 14:17

  Fijn dat het zo lekker met je gaat! En goed dat je de juiste keuze hebt gemaakt met je werk!

 8. 22 februari 2013 / 11:36

  Wat leuk om eventjes te horen hoe het met je gaat! ^-^ Je klinkt heel gelukkig over je nieuwe baan en je bent heerlijk spontaan en gezellig in deze video! Mijn excuses dat ik er niet altijd aan toe kom je blog te bezoeken en een gezellige comment achter te laten, maar je moet wel weten dat ik heel blij ben met een ‘blog-vriendinnetje’ als jij! Altijd weer leuk om je foto’s voorbij te zien komen op Instagram of je berichten op Twitter!

  • 23 februari 2013 / 23:09

   Wat een lieve comment Joyce! Wat ben je toch een lieverd! 🙂 Ik ben ook heel erg blij met een blogvriendinnetje als jij! Ik weet dat je het hartstikke druk heb onder andere met je studie, dus dat je niet zoveel comments achterlaat, vergeef ik je gelijk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx