9 Reacties

 1. 14 februari 2013 / 09:53

  Heel leuk om te zien! Ik vind het eigenlijk nog best wel meevallen met wat je in de douche hebt staan. Ik denk dat ik zelf ook wel zo ongeveer aan hetzelfde aantal zit met wat ik gebruik en wat er hier dus ook in de douche staat.

 2. 14 februari 2013 / 13:51

  Leuk artikel!
  Ik ben helemaal fan van Snow Fairy van Lush, jammer genoeg is die alleen met kerst verkrijgbaar…

 3. Nanda
  14 februari 2013 / 18:49

  ik vind het nog best bescheiden wat je hebt!
  Als ik mijn verzameling zou laten zien dan mag ik mij dan wel helemaal schamen.
  Ik heb 3 plastic manden in mijn douche staan. 1 met shampoo’s en cremespoeling voor mij, 1 met douchegel voor mij, en 1 met douchespullen van vriend. Ik hou nou eenmaal er van om te kunnen kiezen en afwisselen als ik onder de douche sta.

 4. 15 februari 2013 / 18:24

  Wat een leuke video! Ik gebruik zelf van Lush veel de zepen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx