Voor nog meer lol in de badkamer! Fun van LUSH!

Ik kwam iets geweldigs tegen in mijn inbox en ik moest het even met jullie delen! Daarnaast vind ik het ook een ontzettend leuk product, omdat ik in de Kinderopvang werk! Fun is multifuncitineel product voor huid, haar, bad en voor de lol. Voor de lol? Ja want je kunt er leuke dingen mee knutselen. 

Een nieuwe uitvinding en het is een superleuke! Daarom heet het… Fun! Fun is een multifunctioneel product. Je kunt het gebruiken om er een heerlijk bubbelbad mee te maken, je kunt een beetje Fun tot een pasta wrijven tussen je handen en er dan mee douchen en je haar mee wassen. Maar het allerleukste van Fun is dat je er eerst heerlijk mee kunt knutselen! Het lijkt op klei en is er in vijf kleuren. Maar deze klei ruikt heel erg lekker. En je kunt er ook lekker mee mixen, neem bijvoorbeeld wat Rood en Groen en maak een product dat naar citroen, limoen, mandarijn en sinaasappel ruikt.

Roze Fun heeft een zachte, zoete snoepjesgeur, je zou er haast een hapje uit nemen! Gele Fun ruikt naar romige vanille en vers gebakken koekjes, ook om van te watertanden. Zin in een frisse poedelpartij? Pak een beetje Groene Fun en geniet van citrus en limoen. Oranje Fun bevat de essentiele olieen van mandarijn en sinaasappel, je wordt er vrolijk van. Als je na al dat geknutsel even tot rust wilt komen neem je een lekker bad met Blauwe Fun, de lavendel en kamille ontspannen en kalmeren.

Lush test niet op dieren.

De prijs per kleur is €9,95 / 200g.
Je kunt vandaag met Fun knutselen in onze winkel in de Kalverstraat, ’s middags zijn alle kinderen (en hun ouders) welkom om alvast van Fun te genieten, ’s avonds is er een speciale Fun VIP party. Daarna bergen we het weer even op, vanaf 9 november is het in al onze winkels te koop Je kunt het wel vanaf nu bestellen via onze website!
Share:

14 Reacties

 1. 31 oktober 2012 / 13:08

  Aah wat cool! Ik verveel me altijd in bad en nu kun je leuke dingen knutselen haha!

 2. 31 oktober 2012 / 13:24

  Jammer genoeg is mijn twaalfjarige vast niet geïnteresseerd in een maak-je-eigen-bad-“zeep”-feestje. Het ziet er zo vrolijk uit!

 3. 31 oktober 2012 / 15:34

  Haha dit vind ik echt geniaal! Nooit geweten dat dit kon en bestond.

  Liefs, Esmée

 4. 31 oktober 2012 / 16:01

  Hahaha dit had ik vroeger moeten hebben, bad vond ik verschrikkelijk 😉

 5. 31 oktober 2012 / 16:26

  Wat een leuk product van Lush. De blauwe en rode fun lijken mij het lekkerst ruiken.

 6. 31 oktober 2012 / 16:30

  Haha geweldig, zo wordt in bad gaan nóg leuker. Ook super tof om aan iemand cadeau te doen 🙂 X

 7. Joyce
  31 oktober 2012 / 19:51

  Ik zag het al op hun facebook pagina, echt grappig wat die kinderen ervan gemaakt hebben!

 8. 31 oktober 2012 / 20:08

  oh wat leuk zeg dat je nu zelf dingen kunt maken! Vond lush al erg leuk en lekker maar dit maakt het ook wel erg af haha

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx