What’s in my bag? (maart ’13)

Ik heb al eerder eens een whats in my bag filmpje opgenomen en vandaag is het dan tijd voor een nieuwe versie! Ik kreeg al verschillende vragen dat mijn what’s in my bag filmpje verouderd is en dat jullie graag een nieuwe wilden zien! Dan kan natuurlijk geregeld worden en ik heb daarom een nieuwe opgenomen!

Hebben jullie nog requests voor video’s?

17 Reacties

 1. 17 maart 2013 / 15:35

  Leuk filmpje! Handig van die handschoenen, ik bewaar ze op een kastje naast de deur dus kan ze ook (bijna) niet vergeten 😉 je portemonnee vind ik ook mooi trouwens!

 2. 17 maart 2013 / 16:23

  Leuk om te zien 🙂 Ik gebruik zelf ook altijd Dove deodorant. Wil nooit meer anders!

 3. 17 maart 2013 / 16:43

  Heel leuk om te zien! Ik heb precies hetzelfde met lipgloss: ik vind het zo ontzettend vervelend dat alles eraan blijft plakken. Bah. Vooral vervelend als m’n haar er aan vastplakt, brrr.

 4. 17 maart 2013 / 16:57

  Wat heb je een mooie tas! ^-^ I like it! Je mintgroene blouseje staat je overigens erg leuk! Het enige wat me opvalt is dat je soms wat kortademig lijkt, kan dat? Misschien is dit wel door de astma hoor, ik wil absoluut niets verkeerds zeggen, of is het simpelweg omdat je veel wil vertellen in korte tijd, maar het viel me vandaag eventjes op.

  • 17 maart 2013 / 17:20

   Hey Joyce! Dank je wel lieverd! Grappig dat dat je opvalt, zelf heb ik het wel door dat ik kortademig ben op dat moment, maar ik heb nog nooit eerder zo teruggehoord van iemand.

   Ik ben inderdaad regelmatig vaak wat kortademig. Als ik heel veel praat dan heb ik dit wel vaker en de ene dag is het ook wat erger dan andere dagen. Als ik namelijk erg veel praat, of in een korte tijd van alles wil vertellen, dan krijg ik het benauwd en word ik kortademig. Ik heb het zelf nooit later onderzoeken, maar het zal vast met mijn astma te maken hebben.

   • 20 maart 2013 / 23:54

    Het kan zijn dat ik het hoor, omdat ik opgegroeid ben met een moeder die logopediste is haha! Mamma heeft altijd erg gelet op mijn manier van spreken en ademen, wat ik misschien heb overgenomen en nu projecteer op anderen. Misschien is het wel fijn om in de toekomst eens te denken aan enkele behandelingen hiervoor? Dat geeft jou meer rust in het spreken en zal jouw stem veel stabieler maken, nu klinkt hij soms namelijk heel breekbaar door de gehaastheid en het adem tekort. Enkel een ideetje hoor! Ik bedoel: Het is zeker niet ontzettend storend, maar ik kan me voorstellen dat – zeker als je het zelf ook merkt – het fijn zou zijn om wat meer rust in je ademhaling en spreken te kunnen creëren.

 5. 17 maart 2013 / 21:14

  Wat heb je een mooi kleurtje op de lippen kelly. Welke is dat?
  Leuke tas. Mijn portemonnee is ook zo groot, inderdaad handig om alles erin kwijt te kunnen. De pout polish is echt handig voor onderweg.
  Liefs, xxx

 6. Lana
  18 maart 2013 / 16:31

  Wat een verschrikkelijke tas. Sorry dat ik het zeg. Maar goed verschil in smaak.

  • 18 maart 2013 / 20:04

   Dat kan natuurlijk dat je mijn tas niet mooi vindt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx