WIN | The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set (via Instagram)

dsc08227Herinneren jullie m’n enthousiaste review nog van The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set? Zo niet en je bent dol op matte lipsticks dan moet je m’n review nog maar eens nalezen. Ik heb al vet lang geen winacties meer gedaan en ik koos er voor om dit geweldige lipstick setje weg te geven via Instagram. Enige wat je hoeft te doen is mij daar te volgen en een reactie achter te laten om mee te doen. Easy toch!

4 Reacties

 1. Anita H.
  25 oktober 2016 / 02:51

  Wil ik wel winnen!!

 2. 25 oktober 2016 / 05:20

  Ja zeker!
  Zo mooi en het zou mijn eerste product zijn van dit merk 😉
  Ik doe dan ook héél graag mee.

  Mijn instagram: @chucky1012

  Xoxo

 3. Cynthia
  29 oktober 2016 / 14:59

  Wat een onwijs leuk setje & lieve giveaway! ik dacht eigenlijk dat ik je al volgde maar dat bleek van niet! Snel op follow gedrukt haha!

  Liefs Cynthia

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx