Winactie – Win een prepaid fitnesskaart van One Fit ter waarde van €25,00!

Ik ben de laatste tijd zelf ook goed bezig met het sporten en daarom vind ik het extra leuk dat ik onder mijn bezoekers een prepaid fitness kaart mag weggeven. Ik mag een prepaid fitnesskaart weggeven met een waarde van 25 euro. Hoe handig is het dat je kan betalen per keer dat je gaat sporten? Geen abonnementen waar je aan vastzit en waardoor je je altijd verplicht voelt om te gaan. Voor meer informatie over de prepaid fitnesskaart en wil je weten hoe je kans kan maken op deze prijs?

Betalen per workout met OneFit: Een abonnement waar je voor een jaar aan vast zit, is voor veel vrouwen een reden om de sportschool te mijden als een pashokje met Tl-licht. Dat soort sportstress is met OneFit niet nodig. Met een prepaid kaart van OneFit kun je bij honderden sportscholen terecht, zónder abonnement. Je bepaalt zelf waar, wanneer en wat je doet en je betaalt per keer dat je daadwerkelijk de sportschool in duikt. Of je nu zin hebt in een zumbalesje, een yogaklas of een rondje apparaten. OneFit: burn calories, not money!

Omdat je soms liever op de bank ploft dan op een crosstrainer stapt. Of drukker bent met je carrière dan met crunches. Omdat je de ene keer wilt squatten en de andere keer wilt squashen. Of omdat je nu eens in de buurt van je werk wilt trainen, en dan eens mee wilt gaan met een vriendin… Hoewel uit onderzoek is gebleken dat fitness de meest beoefende sport is bij zowel mannen als vrouwen, blijkt ook dat veel consumenten niet vast willen zitten aan een langlopend of kostbaar abonnement. De prepaid card van OneFit is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat mensen niet hoeven te betalen voor zaken die ze niet gebruiken, maar wel altijd kunnen sporten als ze daar zin in hebben. Sportievelingen kunnen verschillende sportscholen uitproberen en een workout doen wanneer en waar het op dat moment het beste uitkomt. OneFit start in februari in Amsterdam, waar inmiddels veertig sportscholen aangesloten zijn. Vanaf het voorjaar kunnen OneFit kaarthouders sporten bij honderden aangesloten sportclubs in heel Nederland.

Credits opbouwen: Om gebruik te kunnen maken van alle aangesloten sportscholen is alleen een bezoekje aan de website van OneFit nodig, www.onefit.nl. Daar kan iedereen zich inschrijven voor een OneFit pas. De entreekosten zijn gratis als meteen 25 euro (= 10 credits) op de pas gezet worden. De kaart is ook verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten, waar direct een bedrag naar keuze gestort kan worden. Op de website van OneFit is ook een overzicht te vinden van alle sportscholen die bij OneFit zijn aangesloten en hoeveel credits een bezoek aan de sportscholen kost. Zo zal een luxe sportschool met sauna en zwembad meer credits kosten dan een basic sportschool. Bij de aangesloten sportscholen scan je de pas bij de speciale OneFit terminal, en gaat de poort open. waarna de credits voor het bezoek worden afgeschreven. Eén credit kost € 2,50, een eenmalig bezoek zal tussen € 5 tot € 20 voor een all inclusive sportsclub met wellness en tennis/squashbanen liggen. OneFit garandeert dat een klant nooit meer betaalt dan wanneer bij de sportschool een losse entree zou worden gekocht.

Wat moet je ervoor doen om kans te maken op deze prepaid fitness kaart?

 • Volg mij via Bloglovin’ en like het bericht (kan even duren voordat het zichtbaar is) 
 • Laat weten in een comment waarom je een Prepaid fitness kaart wil winnen!
 • De winactie loopt vanaf vandaag en je kunt tot en met 21 juni meedoen. Ik neem via de mail contact op met winnaar!

8 Reacties

 1. 1 juni 2013 / 13:23

  Heeel gaaf dat je dit weggeeft, ik doe zeker mee omdat ik van plan ben wat meer te gaan sporten. Ik heb een vreselijk slechte conditie omdat ik astma heb en omdat ik op dit moment een vitamine b12 tekort heb, ben ik snel moe. Ik bouw het nu op en wil graag in de zomer (wat er al bijna is) een goede conditie hebben, ondanks mijn astma. Dit zou dus erg goed uitkomen.

  Ik ga je nu liken op bloglovin en je volgen, ik vind je blog sowieso erg leuk!

  Liefs!

 2. 1 juni 2013 / 13:24

  O, ik volgde je al! Maar heb het berichtje nu wel geliked hoor, hihi! 😉

 3. 1 juni 2013 / 20:10

  Leuk! Ik ben van plan om meer te gaan sporten, ik sport al wel, maar ik vind dat ik dat nog niet genoeg doe. Ik vermijd elke keer de sportschool omdat ik er gewoonweg te lui voor ben, maar ik wil langzaam opbouwen met sporten voor een betere conditie, wanneer ik zo’n pas heb kan ik gaan wanneer ik wil! Ik volg je uiteraard op bloglovin en heb geliked!

 4. Anita H.
  4 juni 2013 / 01:08

  Ik wil die kaart winnen omdat ik een exta zetje nodig heb. Het beginnen met sporten wordt maar steeds uitgesteld. Terwijl het o zo nodig is. Te weinig spierkracht, slechte conditie, te dik…

 5. Nadine
  9 juni 2013 / 17:15

  Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik wil graag goed eruit zien in mijn bikini!!

 6. 26 juni 2013 / 15:26

  Leuk dat ik heb gewonnen! Heb een mailtje teruggestuurd 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx