Zen | Paradise pink foaming shower-gel

Regelmatig loop ik even de Action in om te kijken naar leuke woonaccessoires  verzorgingspullen en natuurlijk sla ik de beautyspullen ook écht niet over. De producten van Action zijn namelijk vaak erg leuk en overigens nog lekker budget ook. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en ik vind het gewoon heerlijk om te snuffelen. Tegenwoordig hebben wij zelfs twee Actions in de stad, allebei lekker dichtbij mijn huis!

Ik heb al eerder kennis gemaakt met de producten van Zen. Ik heb toen producten uit de paarse lijn Good Heath geprobeerd met een rozemarijn/eucalyptus geur. Deze verfrissende producten zijn mijn goed bevallen, maar ik vind het leuk om weer eens wat anders uit te proberen, vandaar dat ik de foaming douchegel meenam van de Paradise pink lijn. Rituals heeft ook van deze heerlijke foaming douche-gels, maar die zijn wel erg aan de prijs. Deze foaming douche-gel vind ik overigens net zo goed werken én is ook nog eens betaalbaar. 

Het totale assortiment van Zen wat verkrijgbaar is bij de action. Graag zou ik de diffusers ook nog willen proberen en de body scrubs!  De prijzen varieren van €1,29 tot €1,99.  Op de site van Action kan je alle producten bekijken met de prijs erbij.

De  Pink Paradise lijn bevat de geuren van galbanum en bergamot. Een lichtelijk zoete geur, die ergens ook nog verfrissend ruikt. Met één drupje showergel krijg je al een hele schuimende massa op je hand. De schuim die vervolgens vrij komt is heerlijk zacht en ruikt lekker!

Ik zie wel wat ingrediënten die irriterend kunnen zijn voor de huid namelijk Sodium lauryl sulfate, benzyl alcohol, linlool en ga zo maar door. Ik heb ondanks dat ik een gevoelige huid heb totaal geen last van dit soort ‘irriterende stoffen’, maar deze stoffen staan wel bekend om irritaties. Ik zou deze showergel dus skippen als je niet tegen één van deze ingrediënten kan of geen producten gebruikt waar SLS inzitten.

Dit is één drupje van de foaming shower-gel! Je hoeft dus helemaal niet veel van het product te gebruiken, want het gaat ook nog eens ontzettend schuimen. Eén zo’n pompje is genoeg voor mij om mijn hele lichaam mee in te zepen.  Je pakt al snel veel te veel van deze shower-gel, maar dat is dus hartstikke zonde. Je kan flink wat douche-beurten doen namelijk met deze shower-gel.

De Zen Paradise Pink Foaming Shower-gel (200 ml) kost €1,99 en is dus te koop bij de Action.

Vermijd jij ingrediënten zoals SLS in producten? Wat vind jij van de verzorgingsproducten van de Action?

10 Reacties

 1. 7 december 2012 / 14:46

  Leuk! Ga ik ook eens naar kijken als ik weer eens bij Action ben!

 2. 7 december 2012 / 14:52

  Heel leuk product. Ik moet toch maar weer eens naar de action gaan. Zo een bus is super handig!

 3. 7 december 2012 / 15:10

  Ik MOET naar Action, want ik ben gek op eucalyptus/rozemarijn! En deze ga ik ook proberen.

 4. 7 december 2012 / 15:56

  Ik heb die paarse gehad maar vond hem echt niet fijn als douchegel. Als scheerschuim wel haha

 5. 7 december 2012 / 16:04

  Wow, haha 2 euro is weer zo’n typisch Action prijsje.. Love it 😀

 6. 7 december 2012 / 16:43

  Wat toevallig, ik heb deze ook in mijn douchemandje staan op dit moment. Ik vind hem ook heel fijn, heerlijk die mousse. Veel fijner als een gewone douchegel vind ik dit :)! Hij hoort op dit moment echt bij mijn favorieten!

 7. 7 december 2012 / 16:55

  Ik heb de body cream van deze en die ruikt heel lekker, misschien ga ik deze ook kopen.

 8. 8 december 2012 / 13:19

  Ik zal deze een keer kopen! Ben er heel benieuwd naar! 🙂

 9. 8 december 2012 / 18:48

  Het schuimt minder als die van de Rituals maar dat is logisch, ziet er fijn uit

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx