Zoeva exclusief bij The Make Up Spot

http://www.themakeupspot.nl/image/data/Zoeva.png

Normaal maak ik nooit een apart artikel over de nieuwe producten die webshops gaan verkopen, maar dit nieuwtje is een geheel eigen artikel waard!  Ooooh wat was ik super enthousiast toen ik de tweet van Chantal las met het goede nieuws dat The Make Up Spot Zoeva gaat verkopen!!!! Ik vind de kwasten van Zoeva de allerbeste die er zijn en ik baalde altijd ontzettend dat ik deze niet gewoon via een Nederlandse webshop kan bestellen! Ik gebruik voor mijn looks en in mijn video’s áltijd kwasten van Zoeva. Nu kan ik de kwasten gewoon bestellen bij TMUS!

Het grote nieuws mag vandaag eindelijk naar buiten: The Make Up Spot gaat als enige webshop in Nederland exclusief de producten van het prachtige merk Zoeva verkopen! Zoeva is een Duits merk dat razendpopulair is bij beautyliefhebbers en staat vooral bekend om haar prachtige, betaalbare en kwalitatief goede kwasten, kwastensets en palettes. We zijn dan ook supertrots dat dit prachtige merk vanaf begin april exclusief verkrijgbaar zal zijn bij The Make Up Spot en aan de vele reacties die we tot nu toe al hebben ontvangen zijn jullie er ook héél blij mee!

Ik heb meerdere kwasten uitgeprobeerd, maar ik vind de kwasten van Zoeva zelfs nog prettiger dan de kwasten van Sigma of van MAC. Dit is natuurlijk geheel persoonlijk wat je zelf het beste vindt, maar ik Zoeva dus geweldig. Ik kan niet wachten tot ik het merk op de site van TMUS zie staan! Daarnaast heb ik ook diverse palettes van Zoeva en ook die vind ik erg prettig. Graag wilde ik nog meer producten van Zoeva proberen, maar vond ik het zonde om het steeds uit Duitsland te laten komen.http://www.themakeupspot.nl/image/data/Sleeklogo.png

Tevens gaat TMUS ook nog Sleek verkopen en dat is ook nog eens mijn favoriete merk wat alleen maar online verkrijgbaar is! De blushes, de lipsticks en de palettes zijn favoriet! Vooral ben ik gek op de LE producten van Sleek.

Ik zou zeggen houd de site van TMUS in de gaten!

8 Reacties

  1. 15 maart 2013 / 12:23

    Wat leuk! Ik wil die kwasten ook graag hebben,

  2. 16 maart 2013 / 12:52

    Heel goed, dit! Ik heb nog niks van Zoeva, maar de kwasten staan al tijden op m’n lijstje.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx