• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

10 x Herkenbare dingen voor twintigers

dsc06632Ik mag mij nog lekker twee jaar een twintiger noemen en dat vind ik heel erg fijn. De 30 vind ik toch maar een beetje heftig haha en ik weet het, het is maar een getal maar ik vind het wel een dingetje hoor. Herken je het dat je van alles in je hoofd heb gehaald wat je allemaal ging doen toen je 20 werd? Of wat je van te voren bedacht had wat bij een twintiger zou horen? Vandaag 10 x Herkenbare dingen voor twintigers!

Δ Als je naar je pensioenoverzicht kijkt dat je tot je 67e nog moet werken. Daar word je toch niet heel erg vrolijk van…

Δ ”De wereld ligt aan je voeten!” moeten aanhoren wanneer je even niet weet wat je wilt

Δ Moeite hebben met een avond thuisblijven omdat je bang bent dat je zóveel mist. Uiteindelijk mis je helemaal niets..

Δ Eigenlijk zou je nu toch wel eens goed moeten kunnen sparen als je in de twintig bent. Ik denk heel vaak dat ik het wel kan maar m’n spaarrekening vertelt mij soms toch een andere waarheid.

Δ Dat je op zondagochtend roept dat je nooit meer gaat drinken.. en de week daarop ga je alweer de fout in

Δ Dat het je niet meer zoveel boeit wat andere mensen van je vinden. Als jong meisje kon ik nog wel eens onzeker worden van wat mensen van je vinden maar nu doe ik toch lekker zelf waar ik zin in heb en trek ik ook aan wat ik wil.

Δ Dat de ‘lifestyle’ van iedereen van je leeftijd zo ontzettend anders is. De één is best burgerlijk en is getrouwd, heeft twee kinderen en vind het gezinsleven heerlijk en een ander gaat nog 3 keer per week uit en geniet daar heel erg van. Ik vind het bizar hoe groot verschil er alleen als is van mensen die ik ken.

Δ Dat je nu toch echt eens goed voor je lichaam moet zorgen. Gezond eten, eens wat meer slapen dan 5 uur in de nacht en zorgt voor veel beweging. Vroeger kon ik urenlang op de bank hangen maar ik wil nu graag toch iets doen iedere dag

Δ Dat je gewoon lekker doet wat je leuk vindt

Δ Dat je stiekem nog steeds moet opzoeken hoe lang je bloemkool kookt en hoe je een bepaalde vlek uit je kleding krijgt

  • Eerste indruk | Kobo Aura Edition 2 E-reader
  • M’n 5 favoriete youtubers van het moment
  • Een lege inbox zorgt voor een leeg hoofd