#228 creamy showergel | Green fruit

Nu is het alweer lang geleden toch dat ik een review heb geplaatst van een showergel? Ik krijg wel eens te horen dat ik álleen maar showergels review, dus ik ben al op mijn hoede dat ik er  niet te vaak over schrijf. Ik kan er niets aan doen. Ik ben gewoon gek op showergels, jellies en alle andere heerlijk ruikende producten voor onder de douche. In de Action werd ik dan ook weer geroepen door wat nieuwe showergels, dus er komen er weer een paar aan! Kijk mee naar deze groene Shrek-verschijning! 

Ik ben echt gek op de Action en ik bevind mij zo een uur in de winkel en ga eens even alles rustig bekijken. De spullen voor in huis, de verzorgingsproducten en de make-up producten daar blijf ik vaak erg lang hangen en ik ben helemaal happy als ik nieuwe dingen tegenkom, die ik nog nergens heb gezien of ergens over heb gelezen.

Deze showergel van #228 zit in een tube en er waren in de Action waar ik was in totaal drie soorten. Ik vind de groene verpakking wel erg opvallen in het schap en daarom trok het dan ook mijn aandacht. Er is ook nog een rode en een oranje variant. Ik heb de green fruit geur en vandaar de groene verpakking.

Ik vind het erg handig dat de douchegel in een tube zit, zo is het erg makkelijk doseren hoeveel douchegel je op je hand wil hebben, zonder dat er onnodig veel in de doucheput verdwijnt. De geur is echt hemels, maar helaas is de geur wel van korte duur. Je ruikt de groene appeltjes geur als je de douchegel op je huid aanbrengt, maar al snel vervliegt deze geur. Dit vind ik wel jammer, maar ik kan mij wel voorstellen dat er mensen zijn die niet de hele dag naar appels willen ruiken. Voor de rest vind ik de douchegel lekker aanvoelen tijdens het douchen, maar na het douchen merk ik toch wel dat deze douchegel mijn huid enorm uitdroogt.

Het uitdrogende gevoel komt dus door de SLS die in dit product zit verwerkt. Ik heb daar niet altijd last van, maar deze douchegel vind ik echt enorm uitdrogend voor de huid en ik zou hem daarom niet opnieuw kopen. Jammer, want ik vind de douchegel wel erg gezellig staan in de badkamer!

Deze douchegel kost €0,99 en is de koop bij de Action.

5 Reacties

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx