31 days of nails | #1 Red nails

Een paar dagen geleden maakte ik bekend dat ik de 31 days of nail challenge ga doen! Ik ga hem niet in 31 dagen doen, maar wat meer verspreid over de dagen. De eerste dag is het de beurt aan de kleur rood en beginnen wij erg makkelijk.  Niet meteen te moeilijk met een ingewikkeld thema, maar gewoon met de kleur rood. Ik moet meteen bekennen dat ik ontzettend weinig heb met de kleur rood en de rode lakjes in mijn stash zijn dan ook op twee handen te tellen.

Dit budget duo lakje van Essence van een limited edition (Circus Circus collectie van vorig jaar) is dan ook één van de rode kleuren in mijn stash die ik mooi vind. Een goed dekkende mooie bloedrode crème lak, zonder al teveel fratsen. Wil je wel je nagels extra opdirken, dan kan je er nog wat leuke glitters op doen. Vandaag een simpel, maar voor mij mooi genoeg rood lakje om het spits van deze challenge af te bijten.

Ik ben zelf dus niet zo thuis in de rode lakken, wat vinden jullie nou echt een mooi rood lakje? Dan kan ik misschien mijn rode nagellak stash eens uitbreiden.

12 Reacties

 1. 21 november 2012 / 06:17

  Tja, dan kom ik weer met mijn Cult Nails:) Evil Queen en Annalicious zijn bijvoorbeeld erg mooi.
  Maar in de Kruidvat uitverkoopbak zag ik ook een mooie rode lak tegen.

 2. Wendy (B)
  21 november 2012 / 07:57

  Ik vind veel kleuren mooi maar het dan dragen…
  Dat is een ander probleem 😀

 3. 21 november 2012 / 09:36

  Ik heb deze ook en het mijn favoriete rode lak! Intense kleur en in een laagje dekkend!

 4. 21 november 2012 / 10:40

  Ik vind dit juist een mooi rood lakje!
  Zelf ben ik ook heel fan van donkerrood, Rimmel heeft een mooie, celebrity bash heet hij geloof ik!

 5. Kelly
  21 november 2012 / 10:53

  Ruby pumps! Verder heb ik nog een mooie rode van essie en een van catrice maar ben even niet bij mn stash in de buurt en kom niet op de namen..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx