31 days of nails | #13 animal print

Ik vind animal prints erg leuk om te dragen als nail-art en niet alleen als nail-art, ik vind panterprintjes ook erg leuk om te verwerken in mijn kleding.  Wel met mate, want wanneer er verschillende dierenprintjes worden gecombineerd in een outfit, vind ik het al snel tè ordinair worden en ik vind dat je daar wel wat mee moet oppassen. Vandaag is het dan de beurt aan de animal print en ik heb al vele animal prints gemaakt.

Ik heb mijn nagels eerst gelakt met Rock Solid van Orly. Dat is een mooie zwart-grijze lak met glitters erin. Ik heb gestempeld met een gouden lak van China Glaze, namelijk Passion. Dit is misschien niet de eerste combinatie kleuren die in je opkomt als je aan dierenprintjes denkt, maar ik vond beide lakjes juist wel erg leuk bij elkaar staan. Ik heb wel al vaker de standaard panter en tijgerprintjes gedragen, ook wel eens een panterprint in alle neon-kleuren en vandaag, geïnspireerd door het grauwe weer van buiten, besloot ik eens een donkere basiskleur te gebruiken voor deze manicure.

Ik heb deze nail-art gemaakt door middel van het stempelen met Konad, maar je kan deze nail-art ook goed maken met een dotting-tool of een satéprikker, daar hoef je echt niet van alles voor in huis te hebben.

Wat vinden jullie ervan?

14 Reacties

 1. 7 januari 2013 / 17:13

  Heel leuk! 😀 Een beetje tijgerprint-ish.

 2. Amber
  7 januari 2013 / 17:14

  Wauw super mooi! En ik vind de kleuren combinatie helemaal niet rar, juist mooi! 🙂 x amber

 3. 7 januari 2013 / 17:27

  I like! Prachtig en zeer creatief gemaakt zeg.

 4. 7 januari 2013 / 20:53

  Heel erg mooi! Ik ga zondag deze dag van de challenge doen! 🙂

 5. 7 januari 2013 / 23:20

  Het weer is op dit moment inderdaad erg grauw buiten. Maar deze nailart daar en tegen vind ik erg mooi. Leuk gedaan Kelly!
  Liefs xxx

 6. Wendy
  8 januari 2013 / 06:59

  Hele leuke nail art! Deze kleurencombinatie is ook echt perfect!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx