31 days of nails | #2 orange nails

Vandaag is het de dag voor oranje nagels en het is geen eens Koninginnedag of een WK/EK. Dat zijn namelijk vaak gelegenheden waar wij vaak oranje nagels dragen. Feloranje vooral, maar er zijn ook meerdere kleuren oranje. Peachy it is! Ik ben helemaal dol op dit soort kleurtjes, niet alleen als nagellak, maar peachy blushes en lipsticks daar ben ik ook fan van. Vandaag is het tijd voor dag twee van de 31 days of nails.

Dit zijn drie laagjes Bare if you dare een prachtige shimmer lak van China Glaze. Helaas is dit lakje best wel sheer, vandaar dat drie lagen echt nodig zijn. Je ziet zelfs hier en daar er nog wel wat doorheen. Ik vind dit zo’n prachtige lakje en vooral als de zon er opstaat, dan zie je die mooie shimmer zo goed. Ik zou zeggen draag meer oranje, want het is een prachtige lak. Het is echt niet nodig om deze kleur maar een paar keer jaar uit het stof te halen.

Wat heb jij met de kleur oranje?

Share:

13 Reacties

 1. 24 november 2012 / 09:16

  Mooi lakje! Of het nou zomer of winter is, ik hou altijd wel van dit soort peachy kleurtjes 🙂

 2. 24 november 2012 / 12:31

  Ik vind de shimmer in deze lak erg mooi. Zelf heb ik jamaican out (ook van China Glaze) die een donkere oranje kleur die soort gelijke shimmer heeft.

 3. 24 november 2012 / 12:51

  Mooi kleurtje! Staat erg goed bij je huidskleur.

 4. 24 november 2012 / 15:37

  wat een lief kleurtje, je hebt prachtige nagels trouwens!

 5. 1 december 2012 / 21:35

  Wat een prachtige kleur is dit, nog nooit eerder gezien! Die shimmer erin, zo lovelyyy 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx