31 days of nails | #3 Yellow Nails


Ik ben echt gek op de kleur geel op mij nagels! Opvallende kleuren daar houd ik sowieso heel erg van. Knalgeel wanneer het buiten ijs en ijskoud is? Love it! Ik had meteen een nail-art in gedachten toen ik de kleur geel zag staan op het lijstje. Helaas ben ik niet zo goed met strepen zetten uit de losse hand en heb ik niet de imageplate met de figuurtjes die ik nodig had, vandaar dat ik maar een poging tot deze nail-art heb gedaan. Helaas is het hartstikke mislukt!

Geel doet mij onder andere denken aan Winnie de Pooh! Ik werk in de kinderopvang en dit vrolijke beertje, hoe oud de series en films ondertussen al zijn komt nog steeds voorbij op speelgoed, in boekjes en alle kinderen zijn gek op Winnie! Vroeger vond ik Winnie de Pooh ook ontzettend leuk en stiekem kijk ik nu ook mee met de kindjes.

De gele lak is een oude lak van Catrice – Birdy Reloaded! die inmiddels uit de schappen is gegaan. Ik vind het ontzettend jammer dat ik gewoonweg geen strakke lijnen kan zetten, de nail-art is leuk,  maar jammer genoeg zijn mijn losse nail-art skills niet goed genoeg om het er erg mooi uit te laten zien. Het is een challenge en ik ben deze aangegaan om gewoon plezier te hebben in deze challenge. Daarnaast ben ik gek op nail-arts en nagellak, dus ik vermaak mij prima met deze challenge, dat het dan niet helemaal perfect lukt dat neem ik voor lief!

6 Reacties

 1. Kelly
  27 november 2012 / 14:16

  Sorry dit vind ik niet heel mooi

 2. 27 november 2012 / 14:28

  Nou in ieder geval is het gele lakje heel mooi! 🙂 Jammer dat de bijtjes niet goed zijn gelukt, het is wel een leuk idee!

 3. Roos
  27 november 2012 / 15:14

  De gele kleur staat je erg leuk, inglot heeft ook een hele mooie pastel gele in het assortiment die lem ik al een tijdje hihi.

 4. 27 november 2012 / 16:29

  Ik hou eigenlijk totaal niet van geel op mijn nagels, maar het is een vrolijke kleur!

 5. 27 november 2012 / 16:33

  Jammer dat het niet gelukt is- het is wel een prachtig Pooh kleurtje:)

 6. 28 november 2012 / 12:29

  aaahw winnie the pooh i love it haha! mooi kleurtje geel ook

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx