31 days of nails #4 Green nails

Alweer dag vier van de 31 days of nails! Op dag vier staan groene nagels op het programma en ook met groene nagels voel ik mij helemaal prima.  Alleen heb ik vaak het gevoel dat als ik groene nagels heb dat ik er een nail-art op ‘moet’ maken. Heel veel vaak teken ik dan nog een bloemetje op mijn nagel of stempel ik wat op mijn nagels met Konad. 

Ik heb mijn nagels gelakt met een mintgroen kleurtje genaamd Essaouira. Dit is een lakje van een W.I.C. van Herôme en is niet meer verkrijgbaar. Ik vind de mintgroene kleurtjes nog wel erg leuk om zo alleen te dragen! Toch heb ik er voor gekozen om met twee kleuren groen – om lekker in het thema te blijven – een splatter-image te stempelen op mijn nagels. Je kan ook splatter nails maken door een drupje nagellak op je nagel te laten vallen dan zachtjes in een rietje blazen, zodat de druppel zich verspreid!

Draag jij graag groen op je nagels?

22 Reacties

 1. 28 november 2012 / 14:13

  Ohh leuk Kelly! Stuk beter gelukt dan die met de bijen, haha! 🙂

  • 29 november 2012 / 08:55

   De Winnie de Pooh nail-art vond ik helaas zelf ook niet zo geslaagd, maar ach creaties die minder goed lukken deel ik ook gewoon met jullie!

 2. 28 november 2012 / 15:23

  Wat mooi! Ik vind groene kleurtjes altijd wel heel erg leuk op de nagels.

 3. 28 november 2012 / 16:49

  Ik vind het een leuke nailart, mooie groene kleuren ook 🙂

 4. 28 november 2012 / 17:27

  ooh wat een leuk effect is dit! staat echt gaaf:)

 5. Sabine
  29 november 2012 / 11:18

  Heeel erg leuk, hoe heb je dit gedaan?!

  • 30 november 2012 / 14:20

   Ik heb met een imageplate deze image op mijn nagels gestempeld. Ik heb gebruik gemaakt van het merk Konad. Misschien is het wel leuk om even op te zoeken als je geïnteresseerd bent.

 6. 30 november 2012 / 13:32

  Vind het een erg leuke combi! kleurtjes passen leuk bij elkaar!!

 7. Mieke
  1 december 2012 / 12:15

  Ziet er fantastisch uit, leuk gedaan! En bedankt voor de tip met het rietje….

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx