31 days of nails | #5 blue nails

Sorry voor de vertraging met de vijfde opdracht van de 31 days of nails. Ik ben een paar dagen niet helemaal fit geweest en niet in staat geweest om aan mijn site te werken. Ik ben nu weer helemaal de oude en je kunt nu ook weer twee artikelen per dag verwachten. Blauwe lakjes daar heb ik er inmiddels wel een heleboel van. Vooral donkerblauwe lakjes vind ik erg gaaf. Deze draag ik dan vaak in combinatie met een nail-art of met een gave glittertopcoat. Ik heb mijn nagels gelakt met China Glaze Bermuda Breakaway – een prachtige donkerblauw crème lak. Eén van de fijnste donker blauwe lakken in mijn stash. 

Ik heb een imageplate gebruikt namelijk de SDP-19 en daar het plaatje met het roosje gebruikt. Ik had eerst geprobeerd om met een blauwe metallic stempellak te stempelen van Konad op mij nagels, maar dat was niet goed zichtbaar. Om als nog in het thema blauw te blijven besloot ik te kiezen voor een lichtblauw kleurtje van Konad.

Ik vind de creatie zeer geslaagd! Ik ben gek op het contract van twee verschillende kleuren blauw. De roosjes springen er helemaal uit en dat was ook de bedoeling. Je zou de roosjes nog kunnen opleuken met andere kleuren nagellak of met rhinestones.

SDP plates kun je kopen bij Dashicabeautyshop

Konad lakken kun je onder andere kopen bij Enchantra

22 Reacties

 1. 3 december 2012 / 14:31

  Wat een mooie kleurencombinatie! De roosjes vind ik ook heel leuk.

 2. Barbara
  3 december 2012 / 15:42

  Wat een leuke combinatie! Vervelend dat je je even niet zo fit hebt gevoeld! Ik hoop dat je je inmiddels weer wat beter voelt…

 3. 3 december 2012 / 16:45

  Ahw wat leuk die roosjes & de kleurencombi vindt ik ook heel mooi!

 4. 3 december 2012 / 18:45

  mooie nailart heb je gemaakt! Vind de stempeltjes altijd erg leuk!

 5. 3 december 2012 / 19:41

  Mooie nail art! Ik vind blauwe lakjes de laatste tijd steeds leuker worden

 6. 3 december 2012 / 19:45

  Ik vind hem leuk!! mooie kleurencombie en de roosjes zijn echt cute!!

 7. Fabienne
  3 december 2012 / 21:31

  Prachtige nailart. Heel mooi met die roosjes. Ik keek trouwens op de website van Dashica beautyshop maar kon de roosje niet vinden 🙁

  • 4 december 2012 / 09:31

   Ik zie inderdaad dat deze plate niet meer in de webshop staat 🙁

 8. 4 december 2012 / 14:21

  Grappig, ik zal niet zo snel denken aan blauw op blauw, maar het is geweldig! Leuk geworden!

  • 4 december 2012 / 14:37

   Het zijn ook twee kleuren die ik zelf nooit eerder heb gebruikt in een nail-art. Vaak gebruik ik toch wit in een nail-art als ik een blauwe basis heb. Zo kom je nog eens achter leuke kleurencombinaties door zo’n challenge!

 9. 4 december 2012 / 15:39

  Wauw, die roosjes zijn zo leuk op dit donkere lakje. Heel subtiel.
  Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx