31 days of nails | #7 Black and white

Als ik de kleuren black and white zie dan moet ik in eerste instantie meteen aan muziek denken. Michael Jacksons Black and White blijft natuurlijk geweldig,  maar in ons kikkerlandje zijn ook twee prachtige nummers met zwart en wit. De versie van Berget Lewis en één van de nieuwe nummers van Marco heet ook zwart en wit. Ik heb even over deze nail-art nagedacht wat ik nou precies wilde gaan maken.  Ik heb gedacht aan een ying yang, het bekende zwart-wit symbool.  Ik besloot zelf met behulp van wat Konad een zwart wit creatie te maken en ondanks dat de creatie simpel is vind ik hem heel erg classy!

Ik heb gebruik gemaakt van één van mijn favoriete zwarte lakjes en dat is er één uit de limited edition Circus Circus van Essence (duo-lakken).  Als ik een zwarte basislak nodig heb dan gebruik ik meestal deze lak, want deze dekt in één laag perfect en is snel droog. Ideaal om op te nail-arten! Ik heb gestempeld met een Bundle Monster plate 313 (serie 2012) en de lak waarmee ik heb gestempeld is de lak die jullie op de foto zien, namelijk Konad wit. Oohhhh ik wil meer BM plates, wat een toffe printjes allemaal!

De BM plates zijn te koop bij Pretty Polish voor €1,95.

12 Reacties

 1. Roos
  8 december 2012 / 09:26

  Heel leuk gedaan 🙂

  • 8 december 2012 / 17:15

   Thanks Mika! Alles wat maar lijkt op een voetbal is vast al snel goedgekeurd! 🙂

 2. makochan200
  8 december 2012 / 11:49

  Wat waanzinnig mooi en netjes gedaan!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx