31 days of nails | #8 Metallic nails

Ik heb vrij weinig met metallic kleuren. Ik draag ze eigenlijk zelden op mijn nagels, maar dit kleurtje vind ik wel erg bijzonder. Voor een metallic lakje heb ik deze nog redelijk vaak gedragen. Ik had allang gezien dat de metallic nails er aankwamen en ik had dit lakje gelijk in gedachten. De metallic lakken in mijn stash zijn denk ik op twee handen te tellen. 

Mijn nagellakken van Color Club gebruik ik eigenlijk veel te weinig. Ik heb denk ik zo’n 20 Color Club nagellakken in mijn stash, maar ik grijp eerder naar Zoya, O.P.I, Essie en China Glaze. De Color Club lakken zitten ook sindskort in de lade van mijn helmer, omdat ik plaats wilde maken voor de Trind lakken. De Trind lakken zijn namelijk erg hoog en die passen dus niet in mijn Helmer.  Dit lakje doet mij er meteen aan herinneren dat ik de lakken dus weer wat vaker tevoorschijn mag halen.

Dit lakje heet Hot Like Lava en de naam past totaal niet bij het lakje. Bij lava denk ik meteen aan rood/oranje, maar niet aan een combinatie van roze met zilver. Dit is een veel te lief kleurtje voor zo’n naam, maar goed! Ondanks dat ik de naam niet bij het lakje vind passen, vind ik het lakje wel erg mooi. Ik draag trouwens op de foto’s maar één laag!

Share:

15 Reacties

 1. 11 december 2012 / 16:41

  mooi kleurtje is dat zeg, da naam is idd wel een beeeeetje raar voor de kleur^^

  • 11 december 2012 / 16:57

   De naam is inderdaad erg vreemd! Ik heb wel drie keer gekeken of ik dat wel goed gelezen had hihi.

 2. 11 december 2012 / 16:50

  Dit vind ik echt een heel mooi metallic lakje! En dat het er na 1 laag al zo uitziet is helemaal super.

  • 11 december 2012 / 16:57

   Daar houden wij van hè! Het liefst moet alles gewoon in één laagje dekken en deze lak is ook nog eens snel droog!

 3. Nikita
  11 december 2012 / 17:40

  mooi lakje !!!

 4. 11 december 2012 / 19:35

  Ik hou helemaal niet van metallic lak, maar als ‘ie roze is maak ik toch graag een uitzondering. Dit is echt zo’n lakje dat ik mooi vind!

 5. 13 december 2012 / 20:47

  Wauw leuk kleurtje! Hij lijkt alleen veel donkerder in het flesje

 6. 17 december 2012 / 13:25

  Hmm, ik houd niet zo van metallic nagellak! Net als metallic lipstick, ik weet niet, het is niet mijn ding. De kleur is wel heel mooi, trouwens!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx