31 days of nails | Day #12 Stripes

De 31 days of nails heeft even stilgestaan vanwege de feestdagen. Met de feestdagen heb ik het zelf ook erg druk gehad met familie en vrienden. Ik heb de 31 days of nails daarom ook even uitgesteld. Nu gaan wij weer vrolijk verder met het afmaken van deze challenge. Dag 12 is het de beurt aan stripes! 

Ik heb als basislak gebruik gemaakt van dit lekkere zomerse kleurtje van Kiko. Ik ben echt gek op dit kleurtje, wat een speciale kleur! Een tijd lang ben ik helemaal in de ban geweest van dit soort turquoise kleurtjes en kocht ik van ieder merk een turquoise kleurtje, op zoek naar het perfecte exemplaar. Ik heb dus heel wat turquoise lakjes in mijn stash, maar er is er geen één denk ik zo fel als deze lak.

Ik heb er stripes opgestempeld met een SDP plate nr 43 van Dashica Beautyshop. Ik heb gestempeld met Ingrid van China Glaze, dat is een donkerbruine lak met lichte shimmers erin. Een lakje dat ik twee jaar geleden onwijs veel heb gedragen en daarna vond ik er eigenlijk niet zoveel meer aan. Ik ben dan ook niet zo van de donkere nagellakken en ik gebruik alleen een donker blauwe lak nog regelmatig, voor de rest staan de weinig donkere lakken die ik heb stoffig te worden in mijn stash. Ik heb gewoon meer met aanwezige, felle kleuren. Toch vind ik de combinatie van een felle kleur, zoals het lakje van Kiko zeker niet misstaan met een donkere lak zoals Ingrid. Ik zou Ingrid niet zo snel meer als gewone lak dragen, daar vind ik hem niet spannend genoeg meer voor.

Herkennen jullie dat, dat je eerst een lak helemaal geweldig vond, maar er nu helemaal niets meer aan vindt?

15 Reacties

 1. Wendy
  3 januari 2013 / 06:44

  Leuke combinatie!
  Bij mij is het eigenlijk net andersom. Ik kies tegenwoordig veel meer voor donkere kleuren dan felle. Bij mij staan dan ook de felle kleuren stof te vangen. Maar dat komt vast goed tegen de tijd dat het weer lente wordt! 😉

 2. 3 januari 2013 / 08:12

  Ik herken het zeker! Ik vind je nagels erg mooi geworden en de kleuren passen goed bij elkaar..

 3. 3 januari 2013 / 08:23

  Wat n strakke kleuren! Heel cool effect ook! En wat heb je het waanzinnig netjes gedaan! 😀

 4. 3 januari 2013 / 09:53

  Ziet er goed uit!
  De ellende met mij is dat ik bijna alle nagellakkleuren mooi vind:)

 5. 3 januari 2013 / 10:28

  Leuke combinatie zeg! Ik dacht even dat je marble nails had gemaakt, maar toch niet 🙂

 6. 4 januari 2013 / 02:09

  Wow, erg gave nailart! Leuke stripes versie heb je gekozen!

 7. 5 januari 2013 / 16:11

  Super leuk gedaan! moet je ook maar een vaste hand voor hebben

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx