31 days of nails day 20/21/22

Ik zit in grote twijfel of ik wel moet doorgaan met de 31 days of nails. Uit de uitslagen van mijn enquêtes bleek namelijk dat nail-arts niet altijd even gewaardeerd worden, dan ik in principe dacht. Ik kreeg vaak hele leuke comments op nail-arts, maar uit de enquête bleek dat 15% vindt dat nail-arts te vaak geplaatst worden. 15% vind ik wel een erg hoog aantal en geen haar op mijn hoofd had bedacht dat een heleboel mensen die mijn blog volgen dit helemaal niet zo leuk vonden. Ik heb er eerlijk gezegd echt nooit bij stilgestaan en sindsdien zit ik ook in twijfel of ik door moet gaan met deze challenge. Ik ben mijn plezier in deze challenge eigenlijk verloren, maar aan de andere kant ben ik blij om even met mijn neus op de feiten te zijn gedrukt.

#20 Watermarble Watermarbles vind ik echt vreselijk om te doen. Ik heb het meerdere malen geprobeerd maar het is mij nooit echt bevallen. Ik vind dat het een heleboel troep geeft en ik vind het resultaat wat ik er ooit mee heb weten te krijgen, het echt niet waard om nog eens zoveel troep te maken voor een nail-art. Drag marbelen vind ik wel ontzettend leuk om te doen en zo is het ook nog een beetje een marble nail-art.

#21 Inspired by a color 

Geïnspireerd door de kleur paars, heb ik mij gewaagd aan deze voorjaarsnail-art. Ik vind het hem erg leuk gevonden en deze nail-art heeft een paar dagen op mijn nagels gezeten. Als basis heb ik een holografische lak van China Glaze gebruikt namelijk LOL en deze is niet meer verkrijgbaar. Ik heb gestempeld met SDP 43 en met Konad Lila.

#22 Inspired by a song

Toen ik de volgende challenge onder het oog kwam, had ik meteen in gedachten welk liedje ik voor deze nail-art ging gebruiken. Ik ben helemaal happy dat Justin Timberlake weer een nieuwe album gaat uitbrengen en ik heb mij dan ook laten inspireren door zijn single Suit & Tie.

Ik heb eerst mijn nagels zwart gelakt en vervolgens met een witte striper aan de gang gegaan. De zwarte stippen heb ik gemaakt met een dottingtool, easy peasy!

Share:

19 Reacties

 1. 19 februari 2013 / 06:50

  Erg leuk! De paarse nail art vind ik erg mooi gelukt 🙂

 2. 19 februari 2013 / 11:01

  Ik vind nail arts altijd wel leuk hoor! Snap niet dat 15% denkt van niet

 3. 19 februari 2013 / 11:26

  Ik zou zeggen plaats er meerdere in een blogpost in plaats van allemaal apart, dan kunnen ze er meerdere in een keer zien of gewoon niet kijken als het ze niet interesseert. Ik vind je nailarts wel heel leuk 😉

  • 19 februari 2013 / 21:01

   Bedankt voor je reactie Kimberly! Ik vind het zelf ook erg leuk om nail-arts te maken, maar misschien ben ik door het beginnen van deze challenge er iets in doorgeschoten. In verhouding zijn er de laatste maanden erg veel nail-arts online gekomen en misschien was dat wel iets teveel van het goede.

   De tip om er meerdere in een blogpost te doen als ik nail-arts plaats die neem ik zeker mee 🙂

 4. Anneke
  19 februari 2013 / 11:30

  ik ben het met Kimberley eens…ik vind ze ook erg leuk namelijk

 5. Lana
  19 februari 2013 / 16:58

  die paarse is mooi maar vooral de laatste is erg slecht gelukt. Ik zou als ik jou was zelf niet meer zoveel nailarts plaatsen. Daar zijn anderen gewoon beter in. Je moet doen waar je goed in bent 🙂

  • 19 februari 2013 / 20:59

   Bedankt voor je eerlijke reactie Lana! Ik heb besloten dat ik niet meer zoveel nail-arts ga maken/plaatsen! Ik had in gedachten dat mensen het erg leuk vonden, omdat er heel veel positieve reacties opkwamen, maar ik zie nu ook in dat er ook genoeg mensen zijn die het niet mooi vinden, of die vinden dat er teveel nail-arts online komen in verhouding met andere artikelen.

 6. 19 februari 2013 / 20:37

  Alle 2 heel erg leuk gedaan! De laatste vind ik ook erg leuk gevonden, want ik zou het zelf wel erg moeilijk vinden een nail art geinspireerd op een liedje te maken.

  • 19 februari 2013 / 20:38

   Oeps alle 3 bedoelde ik natuurlijk!

 7. 19 februari 2013 / 21:21

  Ooohhh niet stoppenn met nailarts hoor! Veel te leuk om naar te kijken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx