31 days of nails | Flowers, Delicate & Tribal

Ik vind de hoeveelheid nail-arts op mijn site de laatste tijd wat veel. Dit komt natuurlijk doordat de 31 days of nails nog in volle gang zijn, maar het komt ook door de afgelopen feestdagen. Ik vind nail-arts erg leuk om te doen en ik ben er ook gek op, maar ik wil niet dat nail-arts mijn site overheersen. Ik heb daarom besloten om de onderwerpen van de 31 days of nails te combineren in één artikel, zodat er niet allemaal losse artikelen per nail-art meer online staan. Daarom staan er vandaag drie onderwerpen van de 31 days of nails Flowers/Delicate & Tribal in één blogpost.

Dag #14 Flowers

Ik ben gek op bloemen in nail-arts en ik maak dan ook regelmatig bloemen in mijn nail-arts. Er zijn een heleboel imageplates van bijvoorbeeld Konad waar bloemen opstaan, maar bloemen zijn ook goed te maken met een stripers (zoals de stripers van de Action). Wanneer je met een imageplate stempelt wordt het geheel vaak net even netter en strakker vind ik. Al vind ik het wat ‘rommelige’ van nail-arts met de eigen hand ook wel eens leuk.

Dag #15 Delicate

Delicate? Ik had geen idee wat ik mij daarbij moest voorstellen, dus ik heb daar eerst even research naar gedaan via Google.  Ik kwam uit op subtiele nail-arts met lichte kleuren en kant. Ik heb daarom gekozen voor Something Sweet van China Glaze, dat is lief roze kleurtje. Ik ben op zoek gegaan naar een zachte kleur die ik goed bij lichtroze vind staan en ik kwam uit op zilver. Vaak is zilver wel wat moeilijk te zien op foto’s, maar voor een subtiele nail-art vond ik het wel passend.

Dag #16 Tribal

Onder Tribal versta ik van die kleurrijke printjes met streepjes/stripjes en doet het mij ook tevens een beetje denken aan de Aztec print die wij in 2012 zoveel zagen in kleding en accessoires. Ik heb mij daardoor ook een beetje laten inspireren. Ik moet nog heel wat oefenen op de Tribal nails, want rechte nette lijnen zetten ging mij niet zo goed af. Van veraf ziet het resultaat er nog wel aardig uit.

Wat vinden jullie van het idee om de onderwerpen te combineren zodat er wat minder ‘losse nail-arts’ online komen?

9 Reacties

 1. 10 januari 2013 / 16:21

  De delicate & tribal vind ik echt heel leuk ! 😀 Ook goed dat je het in een artikel hebt samengevoegd!

 2. lindab
  10 januari 2013 / 16:34

  Vindt het fleurige en mooie nailarts!!

 3. 10 januari 2013 / 17:37

  Samenvoegen is leuk, want dan kan ik zien hoe veelzijdig je bent!

 4. 11 januari 2013 / 11:26

  De laatste 2 vind ik echt super leuk!! de een na laatste is echt heel lief en cuteee super mooie kleurtjes bij elkaar!

 5. 11 januari 2013 / 13:15

  Wat zien ze er allemaal mooi uit! De kleurtjes van Delicate vind ik zo mooi gecombineerd het lichtroze met zilver.

 6. 14 januari 2013 / 18:04

  De delicate & tribal is echt super goed gedaan!

  Liefs, Mariette

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx