3x China Glaze swatches

China Glaze is mijn favoriete nagellakmerk en ik heb echt een heleboel lakjes hiervan. De lakjes van China Glaze hebben een leuk prijsje en ik vind ze erg fijn. Er zijn maar heel weinig lakjes die ik niet fijn vind en dat zijn meer lakken zoals de Crackle-trend waar ik gewoon niet van onder de indruk ben. Vandaag heb ik swatches voor jullie van drie China Glaze lakken en het lijkt mij af en toe wel leuk om drie lakken van één merk voor jullie op een rijtje te zetten.

De lakjes van China Glaze hebben hele dunne kwastjes, wat ik persoonlijk het fijnst vind lakken. 

Ik heb al een lange tijd geen swatches van lakjes meer geplaatst, omdat mijn nagelriemen dramatisch waren. Ze zijn nog niet geweldig, maar ik vind ze wel weer ‘toonbaar’ om swatches te maken. De arganolie (review) heeft mijn nagelriemen weer een stuk laten opknappen gelukkig! Het was ook wel een beetje mijn eigen schuld, want ik heb mijn nagelriemen een paar keer niet ingesmeerd en dan die vrieskou erover heen, dat vinden mijn nagelriemen niet fijn. Gelukkig verzorg ik ze nu weer goed en ga ik dat ook weer goed bijhouden.  Nu mijn nagelriemen weer redelijk in orde zijn komen er ook weer nail-arts aan! Dus ik stop niet met de 31 days of nail challenge, maar het was dus even een beautyblogger ‘probleem’.

De drie lakken heb ik al wat langere tijd in mijn stash zitten, maar de laatste paar maanden heb ik ze niet meer gedragen. Tijd om weer eens te kijken hoe mooi deze lakken zijn!

Ik draag van alle lakken twee lagen, om te zien hoe goed de lakken dekken.

Life Preserver is een oranje crème lak die in één laag al goed dekt, maar ik vind twee laagjes net even wat intenser staan. Ik vind het een hele mooie speciale kleur oranje en de kleur valt lekker op bij mijn lichte huidskleur.

Awakening is een speciale lak, namelijk een duo-chrome. Er zitten meerdere kleuren in dit nagellakje en dit kleurtje neigt toch het meest naar paars/goud/rood. Het lakje is aan de dunne kant en droogt helaas wat streperig op. Toch draag ik dit lakje graag omdat ik de kleur zo speciaal vind.

Blue Island Iced Tea, een naam die mij meteen aan cocktails laat denken. Die hebben vaak van dat soort geweldige namen. Het lakje kan wel een derde laag gebruiken, want je ziet wel mijn nagel er nog doorheen.  Ik vind het bij dit lakje niet storend en ik draag daarom ook gewoon twee lagen van dit lakje.

Lakken van China Glaze kan je kopen via de Nederlandse webshops Pretty Polish en Enchantra en de prijzen liggen rond de 4,95 voor de gewone collectie lakken. Glitterlakken of nagellakken met een speciale finish zijn vaak iets duurder.  

25 Reacties

 1. 24 januari 2013 / 15:23

  Awakenings is een mooi, bijzonder lakje! Wel jammer dat ‘ie niet zo heel mooi lakt..

 2. Nikita
  24 januari 2013 / 15:27

  die awakening heeft een mooie kleur !

 3. 24 januari 2013 / 16:01

  Blue Island Iced Tea vind ik een erg mooi kleurtje, alleen jammer dat ‘ie niet zo goed dekt.

 4. Mieke
  24 januari 2013 / 16:49

  De eerste vind ik errug mooi!

 5. 24 januari 2013 / 17:38

  Wat een prachtige lakken, vooral de 1e, heb zelf ook zo’n kleur and I love it!

 6. 24 januari 2013 / 18:10

  ik vind de blauwe het mooiste, de rest is niet echt mijn smaak.

 7. 24 januari 2013 / 18:28

  Mooie lakjes hoor! China Glaze heeft echt een prachtig en betaalbaar assortiment!

 8. 24 januari 2013 / 18:39

  Ik vind Blue Island Iced Tea echt een heel mooi lakje!

 9. 24 januari 2013 / 20:15

  Ik ben gek op CG, vind de kwaliteit over het algemeen fijner dan OPI.

  • 24 januari 2013 / 22:27

   Ik vind China Glaze ook zeker fijner dan O.P.I! Ik vind de prijs van O.P.I. ook veel te overdreven voor de kwaliteit. Er zijn lakjes van O.P.I. die ik ook fijn vind, maar CG vind ik toch fijner!

 10. margriet kuper
  24 januari 2013 / 22:43

  China glaze bevalt mij ook super. Die 2e is mooi. .

 11. 25 januari 2013 / 14:21

  Mooie lakjes! De blauwe spreekt mij het meest aan

 12. 25 januari 2013 / 18:33

  Awakening is m’n favo, wat een prachtig kleurtje!

 13. 25 januari 2013 / 22:21

  Die laatste vind ik wel mooi! Persoonlijk vind ik de lakjes van China Glaze echt vreselijk lakken haha en hoe mooi ze ook kunnen zijn, daarom zal ik ze niet meer kopen!

  • 25 januari 2013 / 22:37

   Vind je ze vervelend lakken? Dat heb ik echt nog nooit gehoord! Waarom vind je ze vervelend lakken? Ach gelukkig kunnen meningen verschillen hihi!

 14. 26 januari 2013 / 01:59

  Life Preserver vind ik een super mooie kleur!!! Fijn ook dat ie zo dekkend is.
  Awakening is inderdaad heel speciaal; de finish geeft het een mooi effect!

 15. 26 januari 2013 / 03:09

  Wauw, Awakening is echt wel uniek van kleur! Prachtig die duochrome finish 🙂

 16. 26 januari 2013 / 13:45

  Ik wil nog altijd Chinaglaze eens proberen. Nu ik deze swatches zie helemaal. Vooral ‘life preserver’ heeft m’n hart gestolen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx